POLICIJA SRBIJE NA NOGAMA: Intezivno se traga za počiniocem o lažnim dojavama o bombama

Autor:

Hronika

16.05.2022

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Zbog velikog broja dojava o bombama svi raspoloživi kapaciteti kontradiverzionih jedinica MUP-a.

POLICIJA SRBIJE NA NOGAMA: Intezivno se traga za počiniocem o lažnim dojavama o bombama

Foto: E-Stock

U toku je intenzivan rad na otkrivanju izvršilaca krivičnih dela u vezi sa lažnim dojavama o bombama koje stižu svakodnevno na veliki broj adresa u Beogradu i drugim gradovima širom Srbije.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i Višim javnim tužilaštvom u Beogradu intenzivno istražuju ove slučajeve, a u rad je uključeno i Posebno odeljenje za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Zbog velikog broja dojava o bombama svi raspoloživi kapaciteti kontradiverzionih jedinica MUP-a angažovani su na pregledu objekata i ustanova na čije su adrese upućene dojave, koje su do sada sve bile lažne i kako se sumnja usmerene na izazivanje panike i uznemirenja građana.

Nezvanično, sve dalje informacije o ovim slučajevima davaće Tužilaštvo za organizovani kriminal i Posebno odeljenje za visokotehnološki kriminal VJT u Beogradu.

Bonsu video:

Komentari (1)

Loading
Milos

16.05.2022 13:43

Klosari smrdljivi,na deci se izivljavaju sada zbog politike!!! Istrpecemo mi sve naravno,samo treba da se nadje grupa hakera dobrovoljaca pa da da opali istom merom po Poljacima i ostalim govnima odakle dolaze pretnje!!! Da im naprave havariju svuda kao i oni nama!!!