JOŠ JEDNA PUCNJAVA U SAD! Napadač ubio tri osobe u bolnici u Tulsi, pa presudio sebi!

Autor:

Svet

02.06.2022

05:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmanje tri osobe ubijene su juče u pucnjavi u bolnici u Tulsi, u saveznoj državi Oklahomi, na jugu Sjedinjenih Država, saopštila je tamošnja policija koja dodaje da je napadač mrtav.

JOŠ JEDNA PUCNJAVA U SAD! Napadač ubio tri osobe u bolnici u Tulsi, pa presudio sebi!

Foto: Tanjug/AP

- Možemo potvrditi da su četiri osobe mrtve, među njima napadač, u pucnjavi u Bolnici svetog Franje - objavila je lokalna policija na Twitteru.

Ranije je bila izvijestila da je "tokom poslepodneva" intervenisala nakon što je "muškarac s puškom" ušao u bolničku zgradu.

- Policajci trenutno proveravaju sve prostorije u zgradi kako bi otklonili eventualnu prijetnju - stoji u saopštenju u kojem se navodi da je "više osoba ranjeno".

Napadač se ubio

Napadač se ubio, rekao je za lokalnu televiziju gradski većnik Jayme Fowler.

- Tri nedužna prolaznika izgubila su život - dodao je.

Američki predsednik Džo Bajden obavešten je o pucnjavi, saopštila je Bela kuća, koja dodaje da pomno prati situaciju i da je lokalnim vlastima ponudila svu potrebnu pomoć.

Pucnjava se dogodila tek nešto više od nedelju dana nakon masakra u školi u Uvaldeu, u Teksasu, gdje je 18-godišnjak ubio 19 djece i dve učiteljice. Masovne pucnjave na javnim mestima pošast su koju američke vlasti dosad nisu uspele zaustaviti, prenose mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading