NISMO ZNALI DA SE OPRAŠTAMO OD NJE ZAUVEK: Policajac došao da pomogne u istrazi pucnjave u školi, pa saznao da mu je ćerka ubijena (VIDEO)

Autor:

Svet

26.05.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Feliks Rubio samo nekoliko sati ranije je fotografisao Leksi (10) koja je primala nagradu.

NISMO ZNALI DA SE OPRAŠTAMO OD NJE ZAUVEK: Policajac došao da pomogne u istrazi pucnjave u školi, pa saznao da mu je ćerka ubijena (VIDEO)

Foto: youtube.com/CNN

Snimak zamenika šerifa koji je došao da pomogne u istrazi pucnjave u školi u Teksasu, da bi saznao da je i njegova desetogodišnja kćerka ubijena, obišao je svet.

Feliks Rubio samo nekoliko sati ranije je fotografisao Leksi (10) koja je primala nagradu, a onda je otišao na posao. Čuo je preko radija da se u školi Rob dogodila pucnjava i pohitao da pomogne.

Na licu mesta mu je saopšteno da je desetogodišnjakinja, nagrađena zbog odličnog uspeha, među 19 žrtava. Par sati ranije je grlio svoje dete i fotografisao Leksi koja je dobila i priznanje od škole nazvano "Najbolji građanin".

- Tog jutra smo joj rekli da je volimo, i da ćemo je pokupiti posle škole. Nismo imali pojma da se opraštamo od nje zauvek - rekla je njena majka Kimberli, prenosi Mondo.

Feliks je u suzama govorio za američke medije i pozvao za veću kontrolu kupovine oružja. Drugi roditelji ubijene dece i svedoci rekli su da je masakr u osnovnoj školi mogao da bude sprečen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading