NISMO ZNALI DA SE OPRAŠTAMO OD NJE ZAUVEK: Policajac došao da pomogne u istrazi pucnjave u školi, pa saznao da mu je ćerka ubijena (VIDEO)

Autor:

Svet

26.05.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Feliks Rubio samo nekoliko sati ranije je fotografisao Leksi (10) koja je primala nagradu.

NISMO ZNALI DA SE OPRAŠTAMO OD NJE ZAUVEK: Policajac došao da pomogne u istrazi pucnjave u školi, pa saznao da mu je ćerka ubijena (VIDEO)

Foto: youtube.com/CNN

Snimak zamenika šerifa koji je došao da pomogne u istrazi pucnjave u školi u Teksasu, da bi saznao da je i njegova desetogodišnja kćerka ubijena, obišao je svet.

Feliks Rubio samo nekoliko sati ranije je fotografisao Leksi (10) koja je primala nagradu, a onda je otišao na posao. Čuo je preko radija da se u školi Rob dogodila pucnjava i pohitao da pomogne.

Na licu mesta mu je saopšteno da je desetogodišnjakinja, nagrađena zbog odličnog uspeha, među 19 žrtava. Par sati ranije je grlio svoje dete i fotografisao Leksi koja je dobila i priznanje od škole nazvano "Najbolji građanin".

- Tog jutra smo joj rekli da je volimo, i da ćemo je pokupiti posle škole. Nismo imali pojma da se opraštamo od nje zauvek - rekla je njena majka Kimberli, prenosi Mondo.

Feliks je u suzama govorio za američke medije i pozvao za veću kontrolu kupovine oružja. Drugi roditelji ubijene dece i svedoci rekli su da je masakr u osnovnoj školi mogao da bude sprečen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading