Relji Popoviću ODSTRANJENI bubreg i slezina! Reperu jedva spasili život, a onda je doživeo dve velike TRAGEDIJE!

Autor:

Zabava

10.06.2022

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Relja Popović susreo se sa brojnim nedaćama tokom svog života.

Relji Popoviću ODSTRANJENI bubreg i slezina! Reperu jedva spasili život, a onda je doživeo dve velike TRAGEDIJE!

Foto: ATA Images

Reper Relja Popović se trudi da svoj privatan život čuva za sebe i daleko od javnosti, ali to nije uvek moguće. Tako je detalj iz Reljinog života, da je svojevremeno upucan, ostavio neme mnoge, a on o tome ne želi preterano da priča.

Republika

Foto: Republika

Relja Popović

Kako je i nedavno rekao, to nije bila posledica njegovog nermirnog života i druženja sa opasnim ljudima, već pogrešan trenutak i pogrešan čovek na kog je naleteo.

Naime, kada je imao svega 19 godine, ispred srednje škole koju je pohađao upucan je u stomak, nakon čega je hitno prevezen u Urgentni centar sa teškim telesnim povredama, a Miloš Ivanović, poznatiji kao Miško Pacov koji je iz revolvera pucao u Popovića, odmah je uhapšen zbog pokušaja ubistva.

Republika

Foto: Republika.rs

Relja Popović upucan 2008. godine

Kako bi mu spasili život, Relji su lekari odstranili jedan bubreg i slezinu. Dugo je krio ožiljak koji ima preko stomaka, ali vremenom je stekao samopouzdanje i više mu nije predstavljao problem, prenosi Objektiv.

Iako je mislio da je nedaćama kraj, sedam godina kasnije, 2015. godine on i njegova supruga Nikolija Jovanović su izgubili bebu. Na svu sreću, ubrzo su uspeli da se ostvare u ulozi roditelja, a sada već imaju dve ćerkice na koje su preponosni.

Republika

Foto: Instagram.com

Relja Popović i Nikolija Jovanović 2015. godine izgubili bebu

2017. godine, Relja se susreo sa još jednom tragedijom, izgubio je majku. Njegova majka, Zoja Begoli, bila je čuvena balerina, čuvena solistkinja Narodnog pozorišta. Preminula je nakon duge i teške bolesti, a njena smrt je potresla mnoge.

Republika

Foto: Instagram.com

Majka Relje Popovića, Zoja Begoli

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading