Dobro čuvana tajna je isplivala na videlo: Novakov prijatelj otkrio gde će do skoro najbolji teniser sveta otići nakon Vimbldona!

Autor:

Sport

14.06.2022

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je gde će se trenutno treći teniser planete nalaziti nakon predstojećeg Grend Slem turnira u Sveengleskom klubu.

Dobro čuvana tajna je isplivala na videlo: Novakov prijatelj otkrio gde će do skoro najbolji teniser sveta otići nakon Vimbldona!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Od ponedeljka 13. juna, Novak Đoković više nije prvi teniser planete. Nakon neuspeha na Rolan Garosu, njega su pretekli Danil Medvedev i Aleksandar Zverev, a tendencija pada na ATP listi nastaviće se i nakon predstojećeg Vimbldona.

I pored svega navedenog, već sada se zna gde će dane nakon Vimbldona provesti najbolji srpski teniser svih vremena.

Kako ističe veliki Novakov prijatelj Semir Osmanagić, on će odmah nakon turnira na Ostrvu, otputovati u Visoko gde će 13. jula otvoriti teniske terene svoje akademije u ovom mestu:

- Tereni će biti otvoreni na svečanoj ceremoniji 13. jula i očekujemo da će najbolji svetski teniser svih vremena, koji je proveo 373 nedelje na teniskom tronu, Novak Đoković, biti ujedno i čovek koji će preseći vrpcu, ali i odigrati dva egzibiciona meča - istakao je Osmanagić

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Samir Osmanagić i Novak Đoković

 

Kako se saznaje, Novak će na svojim novim terenima odigrati i dva meča. Jedan će biti odigran u singlu, drugi u dublu, a pozivnicu na svečano otvaranje Novakovih terena u Visokom dobili su još neki teniseri iz regiona, ali su njihova imena za sada tajna.

Treba napomenuti da će u Visokom biti urađena dva terena. JEdan će biti prekriven šljakom, dok će drugi imati tvrdu podlogu, a kapaciten tribina iznosiće oko 1.000 sedećih mesta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milica

14.06.2022 20:49

Čestitam Velika ljudino.