Srpski teniseri spremni za travnatu podlogu: Poznati uvodni protivnici na turnirima u Haleu i Kvinsu!

Autor:

Sport

12.06.2022

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U iščekivanju Vimbldona...

Srpski teniseri spremni za travnatu podlogu: Poznati uvodni protivnici na turnirima u Haleu i Kvinsu!

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović

Kompletan teniseki svet, i pored svih problema koji prate ovaj sport u poslednje vreme, a posebno se to odnosi na predstojeći Grend Slem turnir u Sveengleskom klubu, sa puno pažnje iščekuju start Vimbldona.

Kao uvod u navedeni turnir, kreće sezona turnira na travi, a u pitanju su ATP 500 turniri u Haleu i Kvinsu.

Ljubitelji ovog sporta u našoje zemlji neće imati priliku da navedenim turnirima navijaju za Novaka Đokovića, ali će svakako Srbija imati svoje predstavnike i na dva prestižna turnira.

Kada je reč o turniru u Haleu, Srbija će imati dva predstavnika. U pitanju su Miomir Kecmanović i Laslo Đere. Trenutno 31. teniser planete, Miomir Kecmanović na startu turnira odmeriće snage Oskarom Oteom iz Nemačke. Nemac je trenutno 61. igrač na ATP listi, a na nedavnom turniru u Štutgartru stigao je do polufinala gde je poražen od desetog tenisera sveta, Italijana Matea Beretinija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Laslo Đere

 

Sa druge strane, Laslo Đere, 54. igrač na ATP listi za uvodnog protivnika imaće takođe Nemca, Henrija Skivera koji zauzima 307. poziciju i koji je do glavnog žreba turnira u Haleu stigao na osnovu specijalne pozivnice.

Kada je reč o turniru u Kvinsu, 47. igrač na planeti, Filip Krajinović na startu će odmeriti snage sa predstavnikom Sjedinjenih Američkih Država, Džejsonom Bruksbijem.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Filip Krajinović

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading