Srpski i regionalni šampion ostao bez trenera: Igor Milanović napustio klupu Novog Beograda!

Autor:

Sport

12.06.2022

05:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Novog Beograada iza sebe imaju najuspešniju sezonu u sedam godina dugoj istoriji kluba.

Srpski i regionalni šampion ostao bez trenera: Igor Milanović napustio klupu Novog Beograda!

Foto: Starsport

Klub koji svoje mečeve igra na bazenu Sportskog centra "11. april", u nedavno okončanoj sezoni, okitio se trofejima kako u domaćem vaterpolo takmičenju, tako i ligi najboljih klubova sa prostora eks-Jugoslavije, dok je u finalu LEN Lige šampiona tek nakon izvođenja peteraca evropsku krunu prepustio italijanskom Pro Reku.

I pored svih ostvarenih rezultata, Novobeograđani će biti prinuđeni da u narednu sezonu uđu sa novim šefom stručnog štaba.

Naime, kako prenose beogradski mediji, Igor Milanović, dosadašnji trener Vaterpolo kluba Novi Beograd je smenjen sa te pozicije, a interesantno je napomenuti da je najbolji srpski vaterpolista u istoriji ovog sporta, već treći stručnjak koji je u ovoj sezoni doživeo istu sudbinu.

Republika

Foto: Starsport

Igor Milanović

 

Pre njega, u januaru 2022. godine, klub je usled loših rezultata napustio Vladimir Vujasinović, nakon čega je kormilo ekipe kao privremeno rešenje preuzeo Dejan Jovović, da bi na kraju Igor Milanović ekipu doveo do istorijskih rezultata.

Za sada nema naznaka ko bi mogao biti promovisan u novog šefa struke VK Novi Beograd.

Igor Milanović je tokom svoje dosadašnje trenerske karijere koja traje od 2008. godine, sedeo na klupi beogradskog Studenta, Partizana, Pro Reka, Galatasaraja, Crvene zvezde i već pominjanog Novog Beograda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading