Grobari nemaju razloga za zadovoljstvo: Rasprodaja je već počela!

Autor:

Sport

09.06.2022

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolo sezona je okončana.

Grobari nemaju razloga za zadovoljstvo: Rasprodaja je već počela!

Foto: Starsport

Vaterpolo klub Partizan iza sebe nema sezonu kakva je bia očekivana. Najtrofejniji srpski vaterpolo kolektiv sezonu je okončao tek na četvrtoj poziciji domaćeg šampionata. Ispred crno-belih bili su vaterpolisti Novog Beograda, kragujevačkog Radničkog i Šapca, pa i činjenica da su nakon nekoliko sezona bili bolje plasirani od Večitog rivala, ekipe Crvene zvezde, nikoga u klubu ne zadovoljava.

Iz tih razloga potpuno je jasno da će predstojećeg leta klub doživeti velike poromene kada je igrački kadar u pitanju. Već sada je jasno da ekipu napušta Stefan Mitrović koji je okončao igračku karijeru i postao potpredsednik Vaterpolo saveza Srbije.

Foto: Starsport

VK Partizan - slede velike promene u igračkom kadru

 

Pored njega crno-bele su već napustili Nemanja Vico koji će u nastavku karijere nastupati za kragujevački Radnički, dok se Petar Velikić obreo put apeninskog poluostrva i postao član Ortiđe.

Nakon potpisa za italijansku ekipu, Petar Velikić je za klupski portal izjavio:

– Vrlo sam zadovoljan što sam postao deo ovog kluba sa dugom i slavnom istorijom i što ću braniti boje ovog velikog kluba. Jedva čekam da doživim sezonu na Siciliji. Čuo sam mnogo dobrih stvari o klubu i okruženju i siguran sam da je ovo najbolje mesto za mene.

Pored navedenog trija, VK Partizan će u narednu sezonu najverovatnije krenuti i bez Milana Aleksića, Dimitrija Rističevića, Aleksa Bovena, Marka Vavića i Lovre Miloša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading