Ne brojim pobede, poraze ili trofeje, već uspomene koje ostaju do kraja života: Emotivna poruka Dejana Davidovca na oproštaju od Zvezde!

Autor:

Sport

29.06.2022

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od naredne jeseni, Zvezdin košarkaški univerzalaz postaće stanovnik ruske prestonice.

Ne brojim pobede, poraze ili trofeje, već uspomene koje ostaju do kraja života: Emotivna poruka Dejana Davidovca na oproštaju od Zvezde!

Foto: Starsport

Nakon punih pet sezona Dejan Davidovac je napustio redove Crvene zvezde i naredne sezone će nositi dres moskovskog CSKA.

Tim povodom dvadesetsedmogodišnji košarkaš se obratio zvezdaškoj javnosti i istakao:

- Posle pet nezaboravnih godina, došlo je vreme za rastanak... Nisam siguran da li imam dovoljno reči, ni da li je uopšte moguće opisati sve što sam u Zvezdi doživeo. Ne brojim samo pobede, poraze ili trofeje, najvrednija su prijateljstva i uspomene koje će ostati do kraja života. Hvala svima koji su me podržavali i najveće hvala navijačima koji su mi ulepšali boravak u Zvezdi - poručio je Dejan Davidovac.

Foto: instagram.com/cskabasket

Dejan Davidovac u dresu CSKA

 

Davidovac je u redove Crvene zvezde stigao 2015. godine, ali je član seniorskog sastava postao 2017. Pre ekipe sa Malog Kalmegdana nastupao je za zrenjaninski Proleter, Vršac i FMP.

Sa Crvenom zvezdom je osvojio tri šampionska prstena regionalne ABA lige, četiri titule u nacionalnom srpskom košarkaškom šampionatu, dva trofeja u Kupu Radivoja Koraća i jedan pehar namenjen najboljoj ekipi ABA Superkupa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading