Problemi se nastavljaju: Nikola Kalinić u Barseloni?

Autor:

Sport

28.06.2022

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema kraja problemima na Malom Kalamegdanu.

Problemi se nastavljaju: Nikola Kalinić u Barseloni?

Foto: Starsport

Nikola Kalinić protiv FMP Meridiana

Sudbina trenera Dejana Radonjića još uvek nije poznata, ali prema informacijama koje prenose evropski košarkaški mediji, izvesno je da će i trofejni stručnjak ovog leta napustiti redove srpskog i regionalnog šampiona...

Nakon Nejta Voltersa, Dejana DavidovcaOstina Holinsa, možda i ključni faktor svih uspeha crveno-belih na korak je od pronalaženja nove sredine.

I pred prethodnu sezonu postojale su priče da je za usluge Nikole Kalinića zainteresovana Barselona, ali ono što tada nije realizovano, biće sada.

Kako prenosi "Home of glory! na svom Tviter nalogu, Nikola Kalinić i Barselona su postigli dogovor i srpski reprezentativac će uskoro postati stanovnik katalonske prestonice.

 

 

Nakon ovog poteza, potpuno je jasno da sledi vrelo leto na Malom Kalemegdanu, a očigledno je i potpuna i igračka i trenerska rekonstrukcija tima.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Kalinić i Dejan Radonjić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading