Večiti izvisili: Lorenco Braun pred potpisom ugovora!

Autor:

Sport

24.06.2022

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da do novog košarkaškog transfer rata između beogradskih Večitih rivala, ipak neće doći.

Večiti izvisili: Lorenco Braun pred potpisom ugovora!

Foto: Starsport

Pethodne sezone, pravi rat među pristalicama crveno i crno-belih izazvali su transferi nekadašnjih košarkaša Crvene zvezde, Kevina Pantera i Matijasa Lesora, koji su krenuli "putem kojim se retko ide" i postali članovi ekipe iz Humske.

Kao grom iz vedra neba, tokom jučerašnjeg dana, pojavila se informacija da i ovo leto može dovesti do košarkaških transfer usijanja, s obzirom da se nekadašnji igrač kluba sa Malog Kalemegdana Lorenco Braun, našao na meti ooba beogradska Večita rivala.

Međutim, kako prenosi dobro obavešteni Luka D`Alesandro na svom Tviter nalogu, čini se da će i Crvena zvezda i Partizan morati da pronađu novo rešenje na poziciji plejmejkera za sezonu 2022/23.

 

 

 

Naime, za usluge tridesetjednogodišnjeg američkog košarkaša interesovanje je pokazao Makabi iz Tel Aviva i kako se saznaje do realizacije ugovora će vrlo brzo doći.

Da podsetimo, Lorenco Braun je bio član Crvene zvezde u sezoni 2019/20 i to mu je bila i prva evropska destinacija, a prethodne sezone proveo je u istanbulskom Fenerbahčeu i ruskom UNIKS-u iz Kazanja.

Foto: Euroleague.net

Lorenco Braun u dresu Fenerbahčea

 

Na početku svoje profesionalne karijere, očigledno nesuđena ovosezonska akvizicija beogradskih Večitih rivala nastupala je u NBA ligi za ekipe Filadelfije, Minesote, Finiksa i Toronta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading