Željko Obradović presekao: Kako nezvanično saznajemo njemu će biti ponuđen nastavak saradnje!

Autor:

Sport

18.06.2022

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlučujućim petim susretom finalne serije regionalne ABA lige košarkaši Partizana okončali su aktuelnu sezonu.

Željko Obradović presekao: Kako nezvanično saznajemo njemu će biti ponuđen nastavak saradnje!

Foto: Starsport

Crno-beli su sezonu velikih nadanja okončali bez trofeja. U odlučujućim mečevima kako u šampionatu najboljih klubova sa eks-Ju prostora, tako i u nacionalnom Kupu Radivoja Koraća, puleni trenera Željka Obradovića poraženi su od Večitog rivala, dok su od učešća u plej-ofu domaćeg prvenstva odustali.

Sezona bez trofeja svakako ne može zadovoljiti nikoga u Humskoj, ali kao melem na ranu, crno-belima je stigla pozivnica elitnog evropskog košarkaškog takmičenja za učešće u Evroligi naredne sezone. Samim tim, već sada su sve sportske strukture u klubu angažovane na pravljenju tima za sezonu u kojoj će nadanja armije navijača biti daleko veća, ali će istovremeno i obaveze biti neprocenjivo obimnije.

Kako nezvanično saznej portal Republika.rs, trener Košarkaškog kluba Partizan je odlučio da francuskom internacionalcu Matijasu Lesoru, ponudi nastavak saradnje i na sezonu pred nama.

Republika

Foto: Starsport

Matijas Lesor

 

Dvadesetšestogodišnji centar stigao je među crno-bele decembra prethodne godine. Tokom sezone pokazao je zašto se Željko Obradović odlučio baš za njegovo angažovanje i smatra se da košarkaš koji ima iskustva igranja u elitnom evropskom takmičenju može biti od pomoći i u narednoj sezoni.

Francuski centar je tokom svoje dosadašnje profesionalne karijere nastupao za ekipe Šalona, Nantera, Unikahga Malage, minhenskog Bajerna i Makabija iz Tel Aviva, a u sezoni 2017/18 nosio je dres Crvene zvezde i ostao je upamćen po promašaju u podgoričkoj "Morači" u odlučujućem susretu finalne serije regionalnog takmičenja protiv ekipe Budućnosti.

Istovremeno, kako saznajemo, Košarkaški klub Partizan neće nastaviti saradnju sa povremenim srpskim reprezentativcem Radetom Zagorcem. Njemu ovog leta ističe ugovor sa crno-belima i dvadesetšestogodišnji košarkaš moraće da potraži novu sredinu.

Republika

Foto: Starsport

Rade Zagorac

 

Rade Zagorac je tokom dosadašnje karijere nastupao za ekipe Mege i Sevilje pre nego što je lta 2018. godine stigao u Humsku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading