NEZADOVOLJSTVO JE OGROMNO: Grobari podigli glas – Oni su na tapetu armije crno-belih navijača!

Autor:

Sport

28.05.2022

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finalna plej-of serija regionalne ABA lige startovala je sinoćnim susretom u beogradskom hramu košarke.

NEZADOVOLJSTVO JE OGROMNO: Grobari podigli glas – Oni su na tapetu armije crno-belih navijača!

Foto: Starsport

Grobari

Pred svojim navijačima, košarkaši Crvene zvezde ostvarili su trijumf rezultatom 90:76 čime su poveli u seriji i sada mnogo mirinje iščekuju preostale susrete.

Sa druge strane pred ekipom trenera Željka Obradovića otaju velike brige. Saki naredni poraz znatno umanjuje šanse da crno-beli stignu do primarnog ovosezonskog cilja, a to je plasman u Evroligu, a navijači crno-belih nakon jučerašnje utakmice posebno su imali šta da kažu nekolicini košarkaša.

Kada je reč o poenterskom učinku, u redovima Partizana istakli su se Kevin Panter sa 15 postignutih poena, Dalas Mur je ubacio 12, dok se Zek Ledej zaustavio na brojci od 11. Ipak, ono što je posebno upalo u oči, jeste prilično skroman učinak Alekse Avramovića, Alena Smailagića i Matijasa Lesora, usled čega se trio košarkaša Partizana našao na meti kritike navijača, ali pristalice kluba iz Humske nisu štedele ni Radeta Zagorca i Uroša Trifunovića.

Na društvenoj mreži Tviter, pristalice crno belih boja nisu krili svoje razočarenje.

Drugi meč finalne serije ABA lige na programu je već u nedelju 29. maja. I ovaj susret igra se u dvorani „Aleksandar Nikolić“ sa početkom od 20 časova, a domaćin ovog meča ponovo će biti Košarkaški klub Crvena zvezda.

Treba napomenuti da je treći duel u seriji, ujedno i prvi na kojem će crno-beli biti domaćini na programu 1. juna.

Nosilac prstena ABA lige za sezonu 2021/22 biće ekipa koja prva stigne do tri trijumfa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading