FINALE ABA LIGE: Preostali kontigent ulaznica za prva dva meča finala u prodaji od četvrtka!

Autor:

Sport

25.05.2022

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U skladu sa očekivanjima, za prve dve utakmice finalne serije ABA lige koja počinje u petak od 20 časova, vlada ogromno interesovanje.

FINALE ABA LIGE: Preostali kontigent ulaznica za prva dva meča finala u prodaji od četvrtka!

Foto: Starsport

Vlasnici sezonskih ulaznica pohrlili su u prostorije SD Crvena zvezda da svojim prijateljima obezbede ulaznicu za utakmice koje su na programu u petak i nedelju (20 časova, dvorana ”Aleksandar Nikolić”). Crveno-beli su tokom regularnog dela regionalnog takmičenja izborili prednost domaćeg terena, u polufinalu su takvu prednost i iskoristili, a cilj je jasan – odbrana domaćeg terena i protiv Večitog rivala Partizana.

Karata za prve dve utakmice serije u kojima je Crvena zvezda domaćin je ostalo jako malo. S toga, klub poziva sve zainteresovane da obezbede vredno parče papira u prostorijama SD Crvena zvezda (Ljutice Bogdana 1) u četvrtak 26. maja od 10 do 14 časova.

Republika

Foto: Starsport

Dvorana "Aleksandar Nikolić"

 

„Paket“  će moći da se kupi uz priloženu sezonsku ulaznicu i to jedna osoba (jedna sezonska) biće u prilici da kupi maksimalno dva paketa ulaznica!

Takođe klub napominje da svaki kupac uz sebe mora da priloži na uvid svoju sezonsku kartu.

VAŽNA NAPOMENA: SEZONSKE ULAZNICE VAŽE ZA SVE UTAKMICE FINALNE SERIJE U KOJIMA JE CRVENA ZVEZDA DOMAĆIN

Klub podseća da u skladu sa propozicijama neće biti gostujućih navijača na utakmicama koje organizuje KK Crvena zvezda, a ujedno napominjemo da prodaje pojedinačnih karata za utakmicu u petak ili nedelju neće biti.

Napomena: U slučaju da u četvrtak sve karte ne budu rasporadate, preostali kontigent će se naći na blagajni dvorane ”Aleksandar Nikolić” na dan utakmice.

stoji u saopštenju KK Crvena zvezda mts

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading