IMAMO DUG PREMA SEBI I NAVIJAČIMA: Željko Obradović svestan šta se očekuje od njega i ekipe!

Autor:

Sport

22.05.2022

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno su uspeli u onome što nisu gotovo čitavu deceniju.

IMAMO DUG PREMA SEBI I NAVIJAČIMA: Željko Obradović svestan šta se očekuje od njega i ekipe!

Foto: Starsport

Željko Obradović u raspravi sa svojim igračima

U majstorici polufinalne serije regionale ABA lige košarkaši Partizana su ostvarili ubedljiv trijumf rezultatom 101:77 čime su se plasirali u veliko finale i ostali u trci za trofej koji dugi niz godina "ne stanuje" u Humskoj ulici.

Nakon susreta trener crno-belih Željko Obradović je na konferenciji za medije izjavio:

- Odigrali smo veoma dobru utakmicu. Agresivno od početka i to je doprinelo da na poluvreme odemo sa dvocifrenom razlikom. Odigrali smo ozbiljno i u drugom poluvremenu. Hvala i navijačima, oni su bili vetar u leđa i mislim da to treba da imamo u glavi kad se budemo spremali za finale.

O samom susretu Obradović je rekao:

- U svakoj utakmici ima pozitivnih stvari, večeras ih je bilo dosta, napadački smo odigrlai tako da smo i čitali odbranu i imali dobar protok lopte. Svi smo analizirali posle utakmice u Podgorici, koja se završila kako se završila. Ima i stvari na kojima insistiram da se poprave, moramo ih popraviti u ova tri-četiri dana, ali ova utakmica nam je pokazala da možemo, imamo dug prema sebi i navijačima da damo svoj maksimum - istakao je trener crno-belih.

Košarkaši Partizana sada čekaju protivnika u velikom finalu. U drugoj polufinalnoj seriji sastaj use ekipe Crvene zvezde i ljubljanske Cedevita Olimpije, a trenutni rezultat u pobedama je 1:1.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading