JEDNIM POTEZOM JE POSTAO NAJOMRAŽENIJI: Bio je ljubimac grobara, a onda im je udario šamar od koga se neće dugo osvestiti! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.05.2022

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika drama viđena je na parketu dvorane "Morača" u drugom susretu polufinalne serije plej-ofa regionalne ABA lige.

JEDNIM POTEZOM JE POSTAO NAJOMRAŽENIJI: Bio je ljubimac grobara, a onda im je udario šamar od koga se neće dugo osvestiti! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/ABA liga

U drugom susretu polufinalne serije, košarkaši Budućnosti savladali su Partizan rezultatom 72:71 čime su seriju vratili u Beograd, pa će putnika u finale odlučiti majstorica.

Imali su domaći košarkaši prednost tokom svih 40 minuta igre, ali u samom finiš meča, prevashodno zahvaljujući Zeku Ledeju, Partizan je uspeo da stigne do prednosti od dva poena (69:71) i činilo se da Podgoričanima spasa nema.

Međutim, tako nisu mislili Peri i Micov. Nekadašnji košarkaš Panatinaikosa mogao je i sam da završi akciju i meč uvede u produžetak, ali se odlučio na, ispostaviće se fantastičan potez, uposlio je Vladimira Micova, a nekadašnji košarkaš Partizana hladnokrvno je iz kornera uputio šut i lopta je prošle kroz obruč.

Potpuno je jasno da će navijači Partizana imati mnogo toga da zamere svom nekadašnjem ljubimcu i sigurno je da će ga pred majstoricu u beogradskom hramu košarke dočekati na ne baš prijateljski način.

Kako je izgledao poslednji napad podgoričke Budućnosti i koša za pobedu, možete pogledati na sledećem videu:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading