ZNAČAJNO JE ŠTO SMO POBEDILI, ALI MORAMO DA NAPRAVIMO ANALIZU: Trener Radonjić obazriv i pored trijumfa!

Autor:

Sport

12.05.2022

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni šampion regiona uspešno je startovao u polufinalnoj seriji...

ZNAČAJNO JE ŠTO SMO POBEDILI, ALI MORAMO DA NAPRAVIMO ANALIZU: Trener Radonjić obazriv i pored trijumfa!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Košarkaši Crvene zvezde savladali su u prvom meču polufinalne serije plej-ofa ABA lige ekipu Cedevita Olimpije rezultatom 93:82 čime su poveli rezultatom 1:0 u seriji.

 

 

Nakon susreta trener crveno-belih Dejan Radonjić je sumirao utiske:

– Bili smo sjajni u napadu, uspeli smo da iskontrolišemo stvari u drugom poluvremenu. Gradili smo rezultat u drugom delu i na kraju smo uspeli da dođemo do 1:0. Okrećemo se odmah sledećem meču. Da budem jasan i precizan, značajno je što smo pobedili. Moramo da napravimo analizu zbog sledeće utakmica, nadam se više njih. Imali smo dugačku pauzu, stava sam da je moglo da bude lošije i bolje, sve to što smo prošli stavilo nas je u poziciju da dugo čekamo meč. Igrati 40 minuta protiv Cedevite ne smeš da budeš nekoncentrisan. To je nešto što nam je dalo prostora, gradili smo rezultat, igrači su imali neke svoje momente, ali generalno mislim da treba dobro sagledati situaciju i zbog nas i zbog utakmice koja sledi. pokušaćemo da popravimo neke stvari, ali ni to neće biti lako jer je meč za nekoliko dana - zaključio je Dejan Radonjić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading