NIJE DOBRO: Radonjić ZABRINUO Delije!

Autor:

Sport

10.05.2022

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još malo, pa kreću odsudne bitke.

NIJE DOBRO: Radonjić ZABRINUO Delije!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak dočekuju Cedevita Olimpiju u prvom meču plej-ofa polufinala ABA lige.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić govorio je o predstojećem duelu sa Zmajčecima, a posebno je istakao to što njegova ekipa više od 15 dana nije igrača niti jedan meč.

23. aprila smo odigrali zadnji meč u regularnom delu ABA lige protiv Igokee i nakon toga ušli u period koji smo iskoristili da uradimo sve ono što je moglo da se napravi u okolnostima koje su bile tu - rekao je Radonjić i dodao:

Nismo bili u prilici da i ranijih godina imamo ovakav raspored i da posle dela sezone gde smo mesečno znli da imamo i po 12 utakmica došli do perioda kada smo bili nekoliko dana na poštedi, zatim ušli u trenažni proces, koristili vreme da bi uspeli da napravimo što je moguće više. Imali smo neobičan raspored, nije baš dobro pričati o tim stvarima. Treba videti kako ćemo da izgledamo. Nećemo biti u najboljem mogućem stanju, očekujem da neki drugi segmenti budu nešto što će nam dati mogućnost da nadoknadimo objektivne slabosti koje su za očekivati. Tu treba tražiti neku našu snagu. Što se treninga tiče, želja i motivacija su bili dobri, bavili smo se drugim problemima kojih nije bilo malo.

Republika

Foto: KK Cedevita Olimpija

Košarkaši Cedevita Olimpije

Crnogorski stručnjak za Cedevitu ima samo reči hvale.

Jedan ogroman resperkt imamo prema Olimpiji. Ekipa koja je napravila modifikacije nakon početnih meseci i uradila korekcije koje su im donele ogroman napredak u igri i podigla kvalitet do nivoa da su igrali jednu sjajnu sezonu u Evrokupu i došli do plej-ofa i posle tih korekcija je sve izledalo značajno bolje. Individualni kvalitet je veliki, iskustvo takođe. Pokazali su da mogu svakoga dobiju i dobijali su velike mečeve. U dva duela protiv nas od prvog kada je bio tim sa igračima iz tog početka, gde su oni imali veliku prednost pa smo mi stizali i stigli do ovog u Ljubljani koji je odigran sa sastavom koji će biti prekosutra tu, na jedan posed. Prvi polufinalni meč u seriji je od ogromnog značaja. Igra se na dve dobijene, sa našim ovim statusom kakvim jeste, a to treba da vidimo tek u četvrtak, sigurno da nas navodi na jedan ozbiljan oprez i pokušaćemo da uradimo dodatno sve kako bismo unapredili određene stvari za koje očekujemo da mogu da budu bolje.

Utakmica je zakazana za četvrtak sa početkom od 19 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading