PARTIZAN GOSTUJE BUDUĆNOSTI U DRUGOM MEČU POLUFINALA: "Valjak" u Podgoricu otišao po finale ABA!

Autor: V. Z.

Sport

15.05.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana vode sa 1:0 u polufinalnoj seriji ABA lige protiv Budućnosti, pa bi eventualnim trijumfom večeras (20.30, Arena sport premijum 1) u Morači obezbedili plasman u finale.

PARTIZAN GOSTUJE BUDUĆNOSTI U DRUGOM MEČU POLUFINALA: "Valjak" u Podgoricu  otišao po finale ABA!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana pred meč sa Bursom

U slučaju poraza od crnogorskog tima, majstorica bi bila odigrana u Beogradu jer su crno-beli ostvarili bolji plasman u ligaškom delu sezone.

- Očekuje nas još jedna utakmica protiv veoma dobre ekipe Budućnosti. Pravila u plej-ofu se znaju, stoga nas očekuje jedna izuzetno teška utakmica na gostovanju u Podgorici, ali idemo sa ambicijama da odigramo dobro - rekao je Željko Obradović, trener kluba iz Humske.

"Parni valjak", podsetimo, nije osvojio titulu u ABA ligi još od 2013, pa igračima ne manjka motiva pred veliki derbi u regionalnom takmičenju. Inače, Partizan je slavio u sva tri okršaja s đetićima u tekućoj sezoni.

- Znamo da do naše ovosezonske utakmice u Morači Partizan tamo dugo nije pobedio i da će nam biti još teže da i četvrti put savladamo odličnog rivala, kakav je Budućnost. Verujem da će oni dati sve od sebe da se vrate u Beograd na treću utakmicu, a na nama je da im čvrstom i pametnom igrom to ne dozvolimo - istakao je Uroš Trifunović, krilni centar crno-belih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading