ŽOC PROGOVORIO O BURSI NAKON BUDUĆNOSTI! Trener Partizana otvorio dušu!

Autor:

Sport

10.05.2022

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana savladali su Budućnost sa 82:66 i tako poveli u polufinalu plej-ofa ABA lige sa 1:0 u seriji.

ŽOC PROGOVORIO O BURSI NAKON BUDUĆNOSTI! Trener Partizana otvorio dušu!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Trener crno-belih Željko Obradović obratio se novinarima nakon trijumfa svojih izabranika:

- 1:0, sve staje u to, kad počneš plej-of, najvažnije je da si stekao tu prednost i da se zaboravi utakmica i da se pripremo što bolje za ono što nije valjalo i da apostrofiramo dobre stvari. Bilo je i jednog i drugog, ponovo pokazujemo nezrelost kada nismo u bonusu, da ne znamo da koristimo faul, to je najveći problem od početka sezone. Okrenuli smo posle tog početka, imali smo razliku koju smo održavali. Čestitke i navijačima za sjajnu atmosferu i podršku, ja to stalno ponavljam, neverovatno je koliko ti ljudi nas vole.

Posle Burse igrači su bili potonuli, ali je utisak da im se energija povratila:

- Očigledno da je bilo reakcije, videla se neviđena želja kod igrača, sve što nije bilo na nivou na treningu, večeras su pokazali su borbenost i ogromnu želju. To je ogorman preduslov da se igra košarka.

Republika

Foto: Starsport

KK Partizan

- Sem toga što je rezultat, 11 ili 21 razlike, na kraju se piše 1:0. Napravićemo analizu, nema tu promena u odnosu na Budućnost. Sve što su prikazivali u toku sezone je na istom nivou, sve je tokom sezone defanzivno i napadački isto. Da vidimo da li možemo da odigramo još jednu dobru utakmicu u Podgorici. Imamo mogućnosti u timu da kombinujemo razne stvari. Kao i uvek problem je kada imaš igrače koji teško prihvataju različite uloge u timu. Nije lako da ubediš visokog igrača, koliko je težak posao plejmejkera. Što je inteligentiji igrač, lakše mu je da shvati. Svi najbolji igrači u Evropi su mogli da igraju i na jednoj i na drugoj poziciji.

- Mi smo u celom prvom poluvremenu imali dve izgubljene lopte, posle smo imali sedam. Budućnost je imala više poseda od nas, zbog agresivnosti. Zna se kako se reaguje na agresivnu odbranu. To je dobra odbrana, ali ima i mnogo mana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading