10 GODINA ROBIJE ZA PEDOFILA KOJI JE POSTAO ŽENA! Mamio decu da mu šalju EKSPLICITNE SLIKE - POLICIJA PRONAŠLA I JEZIVE SNIMKE

Autor:

Svet

10.05.2022

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rejčel Fenton, koja je se izjašnjavala kao muškarac kada je uhapšena, osuđena je na 10 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja dece.

10 GODINA ROBIJE ZA PEDOFILA KOJI JE POSTAO ŽENA! Mamio decu da mu šalju EKSPLICITNE SLIKE - POLICIJA PRONAŠLA I JEZIVE SNIMKE

Foto: Shutterstock

Nasilje

Rejčel Fenton iz Mančestera, koja je živela kao muškarac kada je uhapšena, osuđena je za 21 krivično delo.

Njoj je određeno 10 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja dece.

Fenton je živeo kao muškarac kada je uhapšen u novembru 2020. i kasnije je optužen pod tim imenom.

Foto: Shutterstock

Ilustracija/Pedofil

Tokom saslušanja, vrhovni sud u Mančesteru čuo je da je Fenton promenio ime i da je u procesu tranzicije da postane žena, prenosi Gardijan. 

Portparol policije Velikog Mančestera (GMP) rekao je da je policija prvi put čula za Fentonov prelaz u izveštaju pre izricanja kazne u aprilu.

Velika hajka na pedofila 

Fenton iz Vitenšoa je prvi put uhapšen je u novembru 2020. nakon što je onlajn grupa osvetnika kontaktirala policiju. Rekli su da su komunicirali sa Fentonom tako što su se predstavljali kao 12-godišnja devojčica.

Fenton je pokušao da podstakne devojku na seksualne aktivnosti i pošalje video snimke, ne znajući da je u pitanju lažni profil. Fenton je na profil poslao eksplicitne slike i pokušao da podstakne „dete“ da se upusti u seksualne aktivnosti sa još mlađim detetom od šest godina.

Policija je uhapsila Fentona u novembru 2020. godine zbog sumnje da je organizovao seksualni prestup nad detetom i zbog sumnje da je kod sebe imao i konzumirao velike količine narkotika. 

Republika

Foto: Shuttestock

Ilustracija/Seksualno uznemiravanje

Otprilike u isto vreme, Fenton je takođe bio u kontaktu sa profilom druge 12-godišnje devojčice koji je bio pod kontrolom policije. Fenton je kontaktirao tajnog službenika i nastavio razgovor seksualne prirode čak i nakon što je žrtva otkrila da je mlada.

Fenton je poslao eksplicitne slike operativcu i pokušao da podstakne dete da se upusti u seksualne aktivnosti sa njim. 

Ponovljena matrica 

Nakon hapšenja, Fenton je prekršio kauciju tako što je kontaktirao treće „dete“, pokušavajući da ga navede na seksualne aktivnosti, koje je u stvari bilo još jedan prikriveni operativac koristeći lažni profil 13-godišnje devojčice.

Fenton je tražio eksplicitne slike devojčice i ponovo pokušao da podstakne dete na viđanje kako bi ga naterao na sekusalni odnos.

Policija je uhapsila Fentona u januaru 2021. godine pod sumnjom da je izvršio više krivičnih dela seksualnog zlostavljanja dece.

Foto: Shutterstock

Ilustracija/Seksualno uznemiravanje

Fentonovi uređaji su zaplenjeni, a forenzički pregled je pronašao više eksplicitnih slika dece, uključujući veliki broj slika seksualnog zlostavljanja dece i slike male dece.

- Fenton je pedofil koji je svesno pokušao da eksploatiše decu radi sopstvenog seksualnog zadovoljstva. Ovo ponašanje je žalosno i potpuno neprihvatljivo. Bezbednost naše dece je glavni prioritet u Velikom Mančesteru i nadam se da će današnja presuda širiti poruku svima koji razmišljaju o ovakvom ponašanju da to neće biti tolerisano - rekao je jedan od inspektora jedinice za seksualne zločine. 

Fenton je u muškom zatvoru u pritvoru od januara 2021.

Bonus video: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading