SVESTAN JE SVEGA: Ne radimo dovoljno - Trener Partizana nakon poraza u Podgorici progovorio o problemima!

Autor:

Sport

15.05.2022

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U neverovatnoj završnici košarkaši Partizana poraženi su u Podgorici, pa će pitanje finaliste regionale lige biti rešeno u majstorici koja će biti odigrana u Beogradu.

SVESTAN JE SVEGA: Ne radimo dovoljno - Trener Partizana nakon poraza u Podgorici progovorio o problemima!

Foto: Starsport

Nakon drugog susreta polufinalne serije ABA lige koji je odigran u u dvorani "Morača" i trijumfa košarkaša Budućnosti rezultatom 72:71, trener crno-belih Željko Obradović je na konferenciji za medije izjavio:

- Čestitam ekipi Budućnosti, bili su bolji. Mi smo imali šansu da se vratimo, ali smo odigrali katastrofalno poslednju odbranu i poslednji napad - kratko je analizirao tok meča trener crno-belih, a zatim i dodao:

- Rekao sam pred plej-of da je nebitan skor, sad je 1:1 i idemo da se pripremimo, da napravimo analizu i sve što je potrebno da se uradi da bismo pobedili u toj trećoj utakmici i ušli u finale.

Posebno jednu stavku u igri voje ekipe Željko Obradović ne može da razume:

- Pripremaš se, treniraš košarku, a onda promašiš za poluvreme deset slobodnih bacanja to je mnogo za bilo koju utakmicu, a ne za utakmicu plej-ofa.

Na kraju je trener Partizana posebno apostrofirao dešavanja u samom finišu utakmice, ali je i svestan razloga koji su doveli do rezultata kakav je ostvaren:

- Ne radimo dovoljno. Mnogo je detalja koje jedan tim koji pretenduje da bude ozbiljan mora da shvati. Na dva razlike je nemoguće da dozvoliš šut za tri poena, nemoguće. Ali to se ovom timu dešava i to je tako. Ništa preko noći ne može da se promeni - zaključio je Željko Obradović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Rade

19.05.2022 14:19

Radite brate plaćeni ste za to.