INTERESANTNO JE VIDETI KAKO ĆE SE SUDIJE POSTAVITI: Nekadašnja Zvezdina haubica nema dileme pred start finalne serije ABA lige!

Autor:

Sport

27.05.2022

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finalna serija plej-ofa regionalne lige startuje večera.

INTERESANTNO JE VIDETI KAKO ĆE SE SUDIJE POSTAVITI: Nekadašnja Zvezdina haubica nema dileme pred start finalne serije ABA lige!

Foto: Starsport

Crvena zvezda i Partizan odlučiće o novom šampionu regionalne košarke, a pred start meča svoja očekivanja izneo je fantastični šuter, nekadašnji igrač crveno-belih, a trenutno košarkaš ruskog Zenita, Bili Beron..

- Očekujem malo poena i mnogo kontakta u odbrani, to je uvek odlika mečeva protiv Partizana. Igra se maksimalno agresivno u odbrani, pre svega na početku utakmice kada svako pokušava da nametne tempo. Meni lično će biti interesantno da vidim kako će se sudije postaviti u prvoj utakmici. Kakav će kriterijum nametnuti, jer sam uveren da će oba tima biti agresivna, samo je pitanje koliko će sudije dozvoliti kontakta – započeo je analizu Bili Beron.

Imao je Beron i savet za svoje nekadašnje saigrače:

- Moj savet ekipi pred ovakve utakmice je da ostanu mirni, da sačuvaju energiju za poslednjih pet minuta, jer se utakmice protiv Partizana uvek tada lome. Retko kada neko prelomi meč u prvom poluvremenu. Znam da će svi biti emotivni na parketu, ali isto tako moraju da budu pametni i da znaju kada da napadnu maksimalno i pre svega kako da iskoriste bonus, da odu na liniju za slobodna bacanja. Sve su to detalji koji mogu da se nakupe i na kraju reše pitanje pobednika – istakao je sjajni šuter za „Mozzartsport“.

 

Republika

Foto: Starsport

Bili Beron

 

Beron se prisetio i atmosfere koja vlada u beogradskom hramu košarke kada je na programu Večiti derbi:

- Atmosfera u Srbiji je jedinstvena. Za mene najbolja na svetu. To je ono što se izdvaja kada igrate u Srbiji. Svakome bih preporučio da tokom karijere bar jednom zaigra u Beogradu.

Za kraj bilo je interesantno čuti, razmišlja li Bili Beron i o eventualnom povratku u Beograd:

- Što se mene tiče uvek sam otvoren za povratak u nekom momentu moje karijere – zaključio je Bili Beron.

Prvi meč finalne serije ABA lige igra se večeras od 20 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading