Sahranjena Srpkinja ubijena u Vićenci: BELI BALONI, BELE RUŽE I BEO KOVČEG ZA LIDIJU!

Autor: Republika

Hronika

18.06.2022

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidija Miljković koju je bivši partner Zlatan Vasiljević ubio u Vićenci sahranjena je u srpskoj pravoslavnoj crkvi San Luka.

Sahranjena Srpkinja ubijena u Vićenci: BELI BALONI, BELE RUŽE I BEO KOVČEG ZA LIDIJU!

Foto: Facebook

Lidija Miljković

Dirljiva sahrana Lidije Miljković (42) završena je puštanjem belih balona u vazduh, a opelo, koje je održano u crkvi San Luka, služio je preosvećeni Raško Radović iz Trsta.

Sve je bilo u znaku bele boje - simobola čistoće i nevinosti, pa je tako i kovčeg u kome je Lidija sahranjena bio bele bojke, kao i ruže koje su se nalazile na njemu.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Pre opela pušteni beli baloni u vazduh

Lidija je ubijena u Vićenci prošle nedelje, a kako pokazuje istraga i prenose italijanski mediji, Zlatan je u nju prvo ispalio četiri hica, nakon čega ju je pregazio kolima.

Istražitelji pokušavaju da saznaju šta je prethodilo ovom zločinu, a iz rekonstrukcije događaja sumnja se da su Zlatan i Gabrijela Serano, bivša partnerka Zlatana koju je takođe ubio, nekoliko dana zajedno, prenoćili u hotelu u okolini Vićence.

Kako su svedoci ispričali, njih dvoje su viđeni u baru nedaleko od Zlatanovog stana u Altivilji, gde na pločici na interfonu i poštanskom sandučetu još uvek stoji Lidijino i Zlatanovo ime.

U sredu ujutru, oko 6.30 sati, Zlatan i Gabrijela su napustili hotel i uputili se ka delu grada gde je Lidija stanovala.

I dalje nije poznato šta se dogodilo u periodu od 6.30 do 9.15, kada je Vasiljević ubio Lidiju. Kako se sumnja, Zlatan je prvo usmrtio Gabrijelu, te je sa njenim telom u vozilu krenuo ka Lidiji, koju je sačekao da dođe do radnog mesta gde ju je ubio. Vasiljević je pobegao sa mesta ubistva, nakon čega je oduzeo sebi život, prethodno bacivši tri ručne bombe.

Zlatanovo telo biće transportovano za Srbiju.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Kovčeg u kome je sahranjena Lidija

Kako je Lidijina sahrana izgledala možete videti na linku ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading