KAPITEN ZNA KAKO SE STIŽE DO POBEDE I TITULE: Neće imati podršku navijača, ali tri stvari mogu odrediti novog šampiona regiona!

Autor:

Sport

01.06.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi kulminacija na Jadranu.

KAPITEN ZNA KAKO SE STIŽE DO POBEDE I TITULE: Neće imati podršku navijača, ali tri stvari mogu odrediti novog šampiona regiona!

Foto: Starsportphoto

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su dva trijumfa u isto toliko odigranih mečava na startu finalne serije ovosezonske regionalne ABA lige i potpunoje jasno da sa velikom psihološkom prednošću ulaze u predstojeći meč.

Crveno-belima je potrebna samo još jedan pobeda u naredna, maksimum tri meča kako bi stigli do novog prstena koji i definitovno obezbeđuje novo učešće u elitnom košarkaškom klupskom takmičenju Starog kontinenta u narednoj sezoni.

Sa druge strane ekipa trenera Željka Obradovića nema pravo na kiks, ali je sasvim jasdno da će pred svojiom navijačima pokušati da u naredna dva susreta stigne do trijumfa i seriju odvede u majstoricu.

Pred treći susret finala plej-ofa ABA lige, kapiten Crvene zvezde, Branko Lazić je za zvanični sajt kluba istakao šta je ono što je neophodno crveno-belima kako bi u što kraćem roku stigli do trećeg trijumfa:

- Moramo da odigramo još jednu dobru, čvrstu utakmicu u kojoj će biti potrebno da budemo odgovorni, skoncentrisani, mirni i da dobro delujemo na obe strane terena. Ulazimo u ovaj meč kao da nemamo prednost sa željom da odigramo dobru utakmicu – istakao je Branko Lazić

Treći meč finalne serije između Partizana i Crvene zvezde na programu je večares (sreda, 1. jun) sa početkom od 20:30 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“. U slučaju da večeras crno-beli trijumfuju, četvrti meč igraće se 3. juna, a eventualna majstorica narednog ponedeljka 6. juna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading