Ljubimac Delija napustio Mali Kalemegdan: Ostin Holins karijeru nastavlja u Izraelu!

Autor:

Sport

25.06.2022

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su potajno postojale nade da će Ostin Holins i naredne sezone nositi dres kluba sa Malog Kalemegdana, do toga ipak neće doći.

Ljubimac Delija napustio Mali Kalemegdan: Ostin Holins karijeru nastavlja u Izraelu!

Foto: Starsport

Detalj iz "Čaira"

Nakon godinu dana provedenih u ekipi Crvene zvezde i osovjena tri trofeja, Ostin Holins se odlučio da promeni sredinu.

Kako na svom Tviter nalogu prenosi Hristos Harpidis, ljubimac Zvezdinih navijača postigao je dogovor sa "ponosom Izraela" i u naredne dve sezone nosiće dres Makabija iz Tel Aviva. (ugovor je potpisan na 1+1 godinu).

 

 

Iako smo ovu informaciju već ranije najavili, postojala je nada da će se Amerikanac zadržati na Malom Kalemegdanu i nastaviti trofejni niz koji je zapoečo u tek okončanoj sezoni osvajanjem regionalne ABA lige, KLS-a, kao i Kupa Radivoja Koraća,

Tridesetogodišnji američki košarkaš j tokom dosadašnje profesionalne karijere nastupao za klubove u Francuskoj, Finskoj i Nemačkoj, a u redove aktuelnog srpskog i regionalnog šampiona stigao je iz ruskog Zenita čije je boje branio od 2019. do 2021. godine.

Potpuno je jasno da će trener Dejan Radonjić i sportski sektor kluba morati u narednom periodu da pronađu druga rešenja koja će moći da odgovore na sve izazove koje klubu predstoje u narednoj sezoni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Doca

25.06.2022 12:59

Kakav ljubimac i gubitak. Čist promašaj.