Delije ovu informaciju sa nestrpljenjem iščekuju: Nikola Ivanović najavio ostanak na Malom Kalemegdanu!

Autor:

Sport

20.06.2022

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dominacija je nastavljena. Ekipa sa Malog Kalemegdana i u sezoni 2021/22 okitila se triplom krunom.

Delije ovu informaciju sa nestrpljenjem iščekuju: Nikola Ivanović najavio ostanak na Malom Kalemegdanu!

Foto: Starsport

Nikola Ivanović protiv FMP Meridiana

Košarkaški klub Crvena zvezda ispisala je nove stranice klupske istorije. Trofeji namenjeni pobedniku regionalne ABA lige, nacionalnog šampionata Srbije i Kupa Radivoja Koraća i narednih 365 dana krasiće vitrine na Malom Kalemegdanu.

Već u noći trećeg ovosezonskog slavlja, kalemegdanskim tvrđavama ponela se priča o Zvezdinom rosteru za narednu sezonu.

Prethodnih dana obelodanjeno je da će pregovori sa trofejnim trenerom Dejanom Radonjićem biti intenzivirani nakon okončanja finalne serije plej-ofa, ali milionska armija navijača Crvene zvezde već sada očekuje i konkretne poteze kada je u pitanju roster ekipe za narednu sezonu.

Foto: Starsport

Nikola Ivanović - MVP plej-ofa

 

Jedan od onih za koje nije poznato da li će i naredne sezone biti stanovnik srpske prestonice jeste Nikola Ivanović. Crnogorski internacionalac je proglašen za MVP-ja srpskog košarkaškog plej-ofa. Na pet odigranih mečeva zabeležio je ukupno 75 poena, a nakon slavlja na parketu dvorane u Želeniku, izjavio je:

– Treba da prođe par dana kako bi se slegli utisci. Hvala Bogu na jednom velikom timskom uspehu koji je došao iz napornog rada i muke. Mislim da treba da budemo zadovoljni svi zajedno. Hvala navijačima, ljudima iz kluba i celom stručnom štabu za celu sezonu. Generalno smo odradili jedan veliki posao.

Neizostavna tema bio je i (ne)ostanak na Malom Kalemegdanu:

– Iskreno da vam kažem, ne znam, videćemo, nadam se… - istakao je Zvezdin Crnorogac za beogradske medije.

Nikola Ivanović je tokom sezone u Evroligi beležio učinak od 7,6 poena po meču, 2,4 asistencija i 0,5 ukradenih lopti. Kada je reč o regionalnom takmičenju, Ivanović je imao nešto bolji učinak. Beležio je 8,9 poena, 3,6 asistencija i jednu ukradenu loptu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading