Trenutak odluke: Evo gde možete pratiti direktan prenos susreta Crvene zvezde i Mege!

Autor:

Sport

14.06.2022

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme za konačnu odluku. Popravnog više nema.

Trenutak odluke: Evo gde možete pratiti direktan prenos susreta Crvene zvezde i Mege!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde i Mege danas će odlučiti o drugom finalisti ovogodišnjeg srpskog košarkaškog šampionata.

Trenutni rezultat u seriji je 1:1, pa će večerašnjih 40 minuta igre doneti odluku ko će se u priključiti ekipi FMP Meridiana u direktnoj borbi za trofej.

U prvom susretu serije Crvena zvezda je u beogradskom hramu košarke ostvarila aubedljiv trijumf rezultatom 114:78. Bio je to meč u kojem se gotovo od prvog minuta nije pobednik dovodio u pitanje, a čak šestorica igrača u crveno-beloj opremi imala su dvocifren košgeterski učinak, ali posebno treba istaći Nikolu Ivanovića koji je zabeležio ukupno 25 poena.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Ivanović je bio najzaslužniji za trijumf crveno-belih u prvom susretu finalne serije

 

Drugi susret koji je odigran pre samo dva dana u dvorani "mega Factory" u naselju Braća Jerković, iznenađujuće je pripao košarkašima Mege rezultatom 77:70. ekipa trenera Dejana Radonjića i tokom ovog meča imala je ubedljivu prednost. Vodili su crveno-beli i sa 15 poena prednosti, ali je mlada i poletna ekipa trenera Vlade Jovanovića iz minuta u minut sustizala razliku i u poslednjoj deoniciu meča preuzela vođstvo koje nije ispuštala do samog kraja.

Ovaj meč Samson Ružentsev sa 23 poena, Matej Rudan sa 18, dok je nekadašnji igrač Crvene zveze Aleksa Uskoković ostvario učinak od 14 poena.

Večerašnji meč igra se pred navijačima Crvene zvezde u dvorani "Aleksandar Nikolić" sa početkom od 18:30 časova. Ulaz u beogradski hram košarke je besplatan, a svi koji nisu u mogućnosti da uživo isprate borbu za finale ovosezonskog plej-ofa, moći će susret da prate u direktnom TV prenosu na kanalu TV Arena sport Premium 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading