Borba za finale: Evo gde možete gledati prenos susreta Mega-Crvena zvezda!

Autor:

Sport

12.06.2022

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je na programu drugi susret polufinalne serije plej-ofa Košarkaške lige Srbije.

Borba za finale: Evo gde možete gledati prenos susreta Mega-Crvena zvezda!

Foto: Starsport

U prvom susretu plej-ofa Crvena zvezda je više nego ubedljivo savladala ekipu Mege u dvorani "Aleksandar Nikolić" rezultatom 114:78 i danas (nedelja, 12. jun) ima priliku da obezbedi novo finale nacionalnog šampionata.

Tokom navedenog meča, pitanje pobednika niti u jednom trenutku nije se dovodilo u pitanje i slobodno se može reći da su košarkaši trenera Dejana Radonjića rutinski stigli do trijumfa i prilike da već u današnjem susretu, koji počinje u 12 časova u dvorani "Mega Factory" u naselju Braća Jerković, nastave borbu i ka trećem ovosezonskom trofeju.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Ivanović - najefikasniji u prvom susretu između Crvene zvezde i Mege

 

Potpuno je jasno i da će ekipa trenera Vlade Jovanovića pokušati da iznenadi apsolutnog favorita i seriju vrati u beogradski hram košarke, ali sagledavajući kvalitete dve ekipe, jasno je da bi pobeda ekipe Mege predstavljala prvorazrednu senzaciju.

Inače, svi ljubitelji košarke i sporta imaće mogućnost da ovaj susret prate od 12 časova na kanalu "TV Arena sport Premium 1".

Na drugoj strani, prvi finalista je već poznat. Ekipa FMP Meridiana očekuje protivnika u velikom finalu, s obzirom da je Partizan odustao od takmičenja, pa se klub iz Železnika direktno plasirao u završnu borbu za trofej.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa prvog meča polufinalne serije Crvena zvezda - Mega

 

Treba napomenuti da je zvanični šampion Srbije ekipa Crvene zvezde, a trofej namenjem prvaku naše zemlje već šest sezona "stanuje" na Malom Kalemegdanu, ne reačunajući 2019/20 takmičarsku godinu kada usled pandemije virusa COVID-19 šampionat nije okončan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading