Zvezdinu pobedu obeležili atraktivni potezi Branka Lazića i Ognjena Dobrića! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.06.2022

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko izuzetno atrektivnih poteza viđeno je tokom prve utakmice polufinalne serije plej-ofa Košarkaške lige Srbije.

Zvezdinu pobedu obeležili atraktivni potezi Branka Lazića i Ognjena Dobrića! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde nakon odbrane trofeja u regionalnoj ABA ligi, uspešno su započeli i put ka tituli u nacionalnom košarkaškom šampionatu Srbije.

Puleni trenera Dejana Radonjića sa ubedljivih 114:78 savaldali su ekipu Mege, ali pored odlične partije momaka u crveno-belim dresovima, susret je obeležilo i nekoliko veoma atraktivnih poteza.

 

 

Tu su se posebno istakli kapiten Crvene zvezde, Branko Lazić i Ognjen Dobrić.

Branko Lazić je u poslednjim sekundama prvog poluvremena na maestralan način sa zemlje, jednom rukom uspeo da loptu ubaci u obruč, dok je na drugoj strani u poslednjim trenucima trećeg perioda igre Ognjen Dobrić sa devet metara uputio uspešan šut za tri poena.

 

 

Drugi susret polufinalne serije između Crvene zvezde i Mege igra se u nedelju 12. juna sa početkom od 12 časova u dvorani "Mega fektori".

Prvi finalista ovosezonskog plej-ofa je ekipa FMP-a koja je do finala stigla bez borbe pošto je Košarkaški klub Partizan odlučio da ne nastupi u ovosezonskoj borbi za trofej.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading