Kad zapeva Cirbes i zaigraju Holins i Vajt: Zvezdini stranci glavni učesnici slavlja! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.06.2022

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom su košarkaši Crvene zvezde stigli do zvanja najbolje ekipe regiona, a trijumf u majstorici finalne serije znali su da proslave košarkaši ovog kluba.

Kad zapeva Cirbes i zaigraju Holins i Vajt: Zvezdini stranci glavni učesnici slavlja! (VIDEO)

Foto: Starsport

Rezultatom 80:77 Crvena zvezda je savladali Večitog rivala, ekipu Partizana u odlučujućem susretu i prigrlila šesti trofej ABA lige. Nakon dodele trofeja i kratke proslave na parketu dvorane "Aleksandar Nikolić", košarkaši novog/starog vladara Jadrana, nastavili su sa slavljem i u svlačionici.

Kako je objavljeno na zvaničnoj Instagram stranici Košarkaškog kluba Crvena zvezda, veoma veselo je bio podno zidina beogradskog hrama košarke, a štimung proslavi davali su stranci.

Naime, Zvezdin centar, Nemac Majk Cirbes je pevao hit Nedeljka Bajića Baje "Koktel ljubavi", a Amerikanci Ostin Holins i Eron Vajt su đuskali uz taktove navedene melodije.

 

 

Da podsetimo, košarkaši Crvene zvezde trijumfalno su okončali i ovu finalnu seriju regionalne ABA lige. Puleni trenera Dejana Radonjića ostvarili su tri trijumfa pred domaćim navijačima 90:76, 85:81 i 80:77, dok su košarkašima Partizana dva trijumfa (70:67, 112:84) bila nedovoljna da nakon punih devet godina trofej vrate u Humsku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading