Navijaj fer, sportski i korektno: Crvena zvezda uputila APEL svojim navijačima pred odlučujući susret regionalnog takmičenja!

Autor:

Sport

06.06.2022

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao je i trenutak odluke.

Navijaj fer, sportski i korektno: Crvena zvezda uputila APEL svojim navijačima pred odlučujući susret regionalnog takmičenja!

Foto: Starsport

Popravnog više nema. Regionalna košarka večeras (ponedeljak, 6. jun) i definitivno će saznati ime novog košarkaškog vladara Jadrana. Nakon četiri odigrana susreta rezultat u finalnoj seriji je izjednačen (2:2) i ko trijumfuje večeras, ne samo da će poneti trofej, već će sebi obezbediti zvanje Evroligaša za sezonu 2022/23.

 

 

Dobro je poznato šta se sve događalo u prethodnim susretima, a pre sveg ase to odnosi na dešavanja viđena tokom trećem meča ove serije, pa se povodom toga oglasio i Košarkaški klub Crvena zvezda koji je svojim navijačima pred večerašnji meč uputio apel.

U apelu stoji:

- Dragi Zvezdaši,

Čeka nas najvažnija utakmica ove sezone - utakmica za trofej!

Navijajmo za Crvenu zvezdu najglasnije i najbučnije, onako kako samo mi znamo i umemo. Glasno, fer, sportski i korektno!

Pomozi klubu u utakmici godine, ne bacaj ništa na teren, već budi uz tim sada kada je najvažnije!

Budi uz Zvezdu, svi kao jedan - stoji u apelu kluba sa Malog Kalemegdana upućenog Delijama.

Republika

Foto: KK Crvena zvezda

Apel KK Crvena zvezda navijačlma

 

Peti, odlučujući meč između Crvene zvezde i Partizana na programu je večeras u dvorani "Aleksandar Nikolić" sa početkom od 20 časova.

- Rezultati do sada odigranih mečeva finala u sezoni 2021/22:

Crvena zvezda - Partizan 90:76

Crvena zvezda - Partizan 85:81

Partizan - Crvena zvezda 70:67

Partizan - Crvena zvezda 112:84

Treba napomenuti da aktuelni šampion regionalne ABA lige, ekipa Crvene zvezde do sada u svojim vitrinama ima pet osvojenih pehara ovog takmičenja (2015, 2016, 2017, 2019. i 2021), dok Večiti rival Partizan, ima jedan trofej više. Crno-beli su prsten do sada osvajali šest puta (2007, 2008, 2009, 2010, 2011. i 2013.).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading