Tanja Savić POTEZOM RAZJARILA Draška Stanivukovića, preko ovoga nije mogao da joj PREĐE: Doneo KONAČNU odluku?! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.06.2022

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić razbesnela Draška Stanivukovića potezom!

Tanja Savić POTEZOM RAZJARILA Draška Stanivukovića, preko ovoga nije mogao da joj PREĐE: Doneo KONAČNU odluku?! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com

Tanja Savić svojim potezom razbesnela Draška Stanivukovića pa joj je zapretio raskidom kako se spekuliše.

 Naime, pevačica je nedavno objavila fotografiju sa snimanja spota u venčanici, te je navela javvnost da pomisle da se ona udala i to ni manje ni više za Draška Stanivukovića.

Njemu se ovaj njen postupak i marketinški trik kom je pevačica pribegla nije dopao, te je besan zapretio da će raskinuti jer nije ni slutio da bi mogla tako da nasanka narod.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Tanja Savić

 

- Tanja je želela da privuče pažnju i da stavi do znanja da je i dalje sa Draškom, mada mnogi misle da mu je ovim gestom poručila svoje želje. Kako se tagovala u Banjaluci, Draška su zvali sa svih strana da ga pitaju o tajnom venčanju sa pevačicom. Draško se mnogo iznervirao, jer ne želi u to da bude upleten, ionako mu svi govore da se o njemu najmanje piše u političkom smislu, od kada je sa Tanjom. Pozvao ju je istog dana i objasnio da ne želi da se povlači po tabloidima, kao i da je najbolje da raskinu ukoliko je to njen cilj - kaže dobro upućeni izvor za "Star".

Republika

Foto: facebook.com/Mile Jović

Tanja Savić i Draško Stanivuković

 

- Tanja se izvinjavala i rekla da joj je samo bilo slatko da napravi foru, da nije mislila ništa loše i da je bila ubeđena da će svi shvatiti da ona snima spot. Plakala je i obećala Drašku da će od sada više računa voditi o svojim objavama i načinu na koji se šali, piše Star.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading