Pevačica uvhatila dečka u PRELJUBI sa MAJKOM saigrača, pa nastala DRAMA: Šakira i Pike se oglasili posle priča o RASKIDU, sve potvrdili! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.06.2022

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šakira i bivši partner i fudbaler Đerar Pike oglasili su se nakon raskida i otkrili u kakvim su odnosima!

Pevačica uvhatila dečka u PRELJUBI sa MAJKOM saigrača, pa nastala DRAMA: Šakira i Pike se oglasili posle priča o RASKIDU, sve potvrdili! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Šakira i fudbaler Đerar Pike raskinulu su 12 godina zajedničkog života, jer ju je prevario sa majkom saigrača Barselone, a sada su se oglasili i potvrdili njihov raskid. Naime, kako su istakli oboje, žao im je što rastaju, ali da će zbog dece ostati u dobrim odnosima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Šakira i Đerar Pike

 

Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju - ističu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Šakira koncert

 

Podsetimo, pre skoro mesec dana pojavile su se razne spekulacije, koje su govorile da se bivši ljubavni par rastao. No, pre samo nekoliko dana, procurila je prva vest da su se u subotu 28. maja Šakira susrela sa ozbljnim napadom anksioznosti, zbog čega je čak moralo i medicinsko osoblje moralo da reaguje, pa su je kolima hitne pomoći prevezli u bolnicu u Barseloni, kako bi se oporavila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading