Katarini Grujić sreća okrenula leđa: Nakon SKANDALA na VENČANJU, pevačicu i Gobelju stigli PROBLEMI, torba puna para NESTALA! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.06.2022

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarini Grujić na dan venčanja sreća okrenula leđa!

Katarini Grujić sreća okrenula leđa: Nakon SKANDALA na VENČANJU, pevačicu i Gobelju stigli PROBLEMI, torba puna para NESTALA! (FOTO)

Foto: Republika.rs/M. Kostić, Pixabay.com

Skandalozno venčanje pevačica Katarine Grujić i fubdalera Marka Gobeljića u jednom prestoničkom hotelu pretvorilo se u pravi horor. Naime, pre same proslave nervozna mlada terala je predstavnike sedme sile, koji su samo pokušavali da uslikaju prvu fotografiju ispred Hrama Svetog Save. No, kako to nije bilo moguće, zbog pevačicinog obezbeđenja, ona je počela da viče na novinare i fotoreportere, obećavajući da će dati izjavu ispred prestoničkog hotela. 

 

 

Izgleda da se novopečenoj mladi sreća okrenula, jer je u hotelu u kom je kasnije zaplesala sa mužem, zaboravila torbu punu para. Za Informer, Kaćina drugarica otkrila je detalje ovog, navodnog peha, pa je opisala šta se tačno desilo i za koga je bio namenjen novac u torbi. 

 

 

- Kaća i Gobelja su pripremili punu torbu para kako bi okitili muzičare. Rekli su mi da su spremili čak 50.000 evra! Ali desio im se peh jer su zaboravili torbu sa parama u limuzini kojom su došli na venčanje. Kad je to shvatio, Gobelja je u jednom trenutku istrčao iz hotela i uzeo torbu - priča Kaćina drugarica.

Podsetimo, predstavnici sedme sile ujedinjili su se tog dana, te smo pokazali Grujićevoj da će je njen bezobrazluk koštati u karijeri. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
LunA

04.06.2022 17:11

Bas te slatki ko lada

Vera

04.06.2022 17:21

Kako se ponašala tako će i proći.