Katalonci dotakli dno: Barselona iznajmljuje termine za svadbe i fudbal, a dugovi preko MILIJARDU evra!

Autor:

Sport

04.06.2022

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partija fudbala do 60 minuta na stadionu "Nou kamp" koštaće vas 300 evra po osobi, a manja svadba 1.600, a veća 13.500 evra.

Katalonci dotakli dno: Barselona iznajmljuje termine za svadbe i fudbal, a dugovi preko MILIJARDU evra!

Foto: Tanjug/AP

Navijači Barselone

Kraj jedne ere u Barseloni označio je odlazak Lionela Mesija posle 20 godina, a za sve su krivi nenormalni dugovi kluba sa stadiona "Nou kamp".

Kako prenose španski mediji, dug Katalonaca je oko milijardu evra, a Barsa je pronašla rešenje jer će iznajmljivati kultni stadion!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Koreografija na stadionu "Nou kamp"

Naime, možete odigrati 60 minuta fudbala gde su nekada igrali Mesi, Ćavi i Andres Inijesta i to zadovoljstvo se plaća 300 evra po igraču.

Možete se i venčati na "Nou kampu" , a do 50 zvanica koštaće vas 1.600 evra. Ukoliko imate preko 300 gostiju, cena je oko 13.500 evra. Treba napomenuti da je u pitanju samo najam prostorija, bez PDV-a.

 

 

Podsetimo i da će Barselona uskoro napustiti svoj dom pošto sledi renoviranje, odnosno ubacivanje pokretnog krova i rotirajućeg ekrana, a utakmice će igrati na Olimpijskom stadionu.

Mali spas za Katalonce stigao je u vidu "Spotify" i ugovora vrednog 250.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading