NEĆE DA SE POVINUJE KLUPSKIM ODLUKAMA: Zbog njega je i finansijsko poslovanje dovedeno u pitanje!

Autor:

Sport

03.06.2022

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao je u klub kao igrač od kojeg se mnogo očekuje, ali za tri godine boravka nije opravdao očekivanja...

NEĆE DA SE POVINUJE KLUPSKIM ODLUKAMA: Zbog njega je i finansijsko poslovanje dovedeno u pitanje!

Foto: Tanjug/AP

U redove Barselone Frenki de Jong je stigao iz amsterdamskog Ajaksa kao fudbaler koji će nastaviti tradiciju slavnih holandskih fudbalera u katalonskom klubu. Međutim, usledilo je potpuno razočarenje, pa igrač koji je plaćen čak 86 milion evra sada je u situaciji da ga rukovodstvo Barselone „tera“ iz kluba.

Nedavno se činilo da će peti po vrednosti igrač u istoriji Barselone ovog leta preći na ostrvo i postati igrač Mančester junajteda, ali kako trenutno stvari stoje od toga neće biti ništa, pošto se toj ideji protivi i sam igrač.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Frenki de Jong

 

Naime, Holanđanin želi da ostane u katralonskom klubu i sa njim igra u Ligi šampiona, ali sa druge strane rukovodstvo kluba sa „Nou Kampa“ pokušava da ga ubedi da ipak promeni svoju odluku. Tim povodom sa de Jongom je razgovarao i trener Katalonaca Ćavi Ernandez, koji je uveravao Holanđanina da klub mora da ga proda zbog stabilizacije finansijskog poslovanja, ali mu je istovremeno naglasio da u klubu nisu zadovoljni njegovim igrama i da će se teško izboriti za mesto u timu.

Za sada Frenki de Jong i dalje odbija bilo kakvu mogućnost da se preseli na Ostrvo, ali se i u Mančesteru nadaju da će uspeti da privole fudbalera da pređe među „Crvene đavole“, a jedan od glavnih aduta je novi trener ove ekipe Erik ten Hag sa kojim je Holanđanin uspešno sarađivao u amsterdamskom Ajaksu.

Istovremeno trebea naglasiti, da prema dostupnim informacijama, ekipa Barselone traži 85.000.000 kako bi pustila de Jonga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading