REKAO JE SUDBONOSNO NE: Srpski reprezentativac ne želi da napusti klub - ovo su uslovi pod kojima bi mogao da promeni odluku!

Autor:

Sport

03.06.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedeljama u nazad traje polemika gde će srpski reprezentativac nastaviti igrački karijeru.

REKAO JE SUDBONOSNO NE: Srpski reprezentativac ne želi da napusti klub - ovo su uslovi pod kojima bi mogao da promeni odluku!

Foto: Starsport

Mnogo je polemike već vođeno po pitanju novog kluba Luke Jovića, ali kada god se činilo da je rešenje na dohvat ruke, dolazilo je do preokreta i kompletna situacija se vraćala na početne pozicije.

Pre samo dva dana izgedalo je da i pitanje novog kluba srpskog reprezentativca rešeno. Pored svih neutemeljenih priča koje su se odnosile na prelazak u neki od klubova italijanske Serija A, a najčešće se pominjao šampion, ekipa Milana, Luka Jović je gotovo već bio viđen u dresu Hetafea u narednoj sezoni.

Međutim, prema vestima koje stižu sa Pirinejskog poluostrva, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde odbio je bilo kakav razgovor u vezi napuštanja stadiona „Santijago Bernabeu“ i jasno je čelnicima kraljevskog kluba istakao da nema nameru da napušta redove aktuelnog šampiona Evrope.

Kako prenosi radio stanica „Cope“ koja je dobro upućena u sva fudbalska zbivanje kada je Madrid u pitanju, glavni problem dogtovora Luke Jovića i novih poslodavaca bila je visina primanja koje naš fudbaler ima u Realu. Godišnja plata Luke Jovića iznosi oko 5 miliona evra, što klub ranga Hetafea ne može da israti, a srpski fudbaler je istakao da ne želi da prihvati smanjanje prihoda.

Foto: Tanjug/AP

Na prekretnici - Luka Jović

 

Luka Jović koji se trenutno ima reprezentativne obaveze u srpskom nacionalnom timu ugovor sa madridskim Realom ima na još tri sezone i veliko je pitanje šta će vreme koje sledi doneti. Svakako opcija da ostane u madridkoj prestonici i ne igra, je najgora moguća po samog fudbalera i to u godini kada za samo par meseci sledi svetska smotra fudbala u Kataru.

Da li Luka Jović ima neku rezervnu varijantu, ostaje da se vidi, ali treba naglasiti da je i sam fudbaler ranije isticao da bi se rado vratio u nemački fudbal za koji ga vežu lepe uspomene iz perioda dok ej nastupao za Ajntraht iz Frankfurta.

Ostaje da se vidi da li će u ovom momentu bilo koji nemački klub želeti da isprati finansijske prohteve srpskog fudbalera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading