A OD NJEGA SAMO MRVICE: Navijači su besni na iskusnog igrača - Klub će ipak nešto zaraditi!

Autor:

Sport

02.06.2022

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike promene spremaju se u Mančester junajtedu tokom letnjeg prelaznog roka.

A OD NJEGA SAMO MRVICE: Navijači su besni na iskusnog igrača - Klub će ipak nešto zaraditi!

Foto: Tanjug/AP

Pol Pogba i Kristijano Ronaldo

Novi trener je već stigao, a sa njim će put „Old Traforda“ stići i pojačanja, ali je izvesno i da jedan fudbaler napušta „teatar snova“.

Leta 2016. godine Pol Pogba je stigao u redove Mančester junajteda iz torinskog Juventusa u transferu vrednom 70 miliona fudnti. Ovog leta, tj. Poslednjeg dana meseca juna ističe mu ugovor sa „Đavolima“ i napustiće redove klubas bez obeštećenja što je dodatno iznerviralo pristalice ovog kluba, koji su razočarani potezom francuskog reprezentativca, a istovremeno nemaju ni lepe reči kada su u pitanju njegove partije koje je pružio na terenu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Pol Pogba

 

Ipak, Mančester junajted neće ostati „bez dinara“ odlaskom Pola Pogbe. Njegov budući poslodavac, moraće na račun engleskog kluba da uplati tzv. „bonus lojalnosti“ koji iznosi 3,78 miliona funti što svakako nije ono što su na „old Trafordu“ očekivali.

Dvadesetdevetogodišnji fudbaler je svoju igračku karijeru zapoečeo u mlađim kategorijama Torsija i Avra, da bi nakon sezone 2011/12 postao stanovnik Torina gde je četiri godine nastupao u crno-belom dresu Juventusa.. U dresu „Crvenih đavola“ zabeležio je 154 nastupa, postigavši 29 pogodaka.

Kada je reč o reprezenttivnoj karijeri, Pogba je do sada odigrao 91 meč u dresu „Gaslkih petlova! I bio strelac 11 pogodaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading