TEKTONSKI POREMEĆAJI NA TEATRU SNOVA: Ostrvska bura zatrešće čitavu Evropu - u centru pažnje je ponovo Kristijano Ronaldo!

Autor:

Sport

02.05.2022

06:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoko se zakuvalo na "Old Trafordu".

TEKTONSKI POREMEĆAJI NA TEATRU SNOVA: Ostrvska bura zatrešće čitavu Evropu - u centru pažnje je ponovo Kristijano Ronaldo!

Foto: Tanjug/AP

Navijači Liverpula pružili podršku Kristijanu Ronaldu

Kao što je još od ranije poznato, novi trener Mančester junajteda, Erik Ten Hag, predstojećeg leta u potpunosti će promeniti sastav "Crvenih đavola". 

Od ranije je poznato da novi trener slavnog kluba neće računati na petoricu dosadašnjh članova kluba sa "Teatra snova", a kako trenutno stoje stvari, na spisak onih na koje se više ne računa treba dopisati još jedno ime i to ni manje, ni više nego Kristijana Ronalda.

Kako prenosi britanski "Mirror", Erik Ten Hag će ovu odluku uskoro i zvanično saopštiti Ronaldu, a da je portugalski napadač toga svestan, govori i činjenica da je svom agentu Žoržu Mendešu već naredio da mu nađe novi klub.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Erik Ten Hag, novi trener Mančester junajteda

 

Međutim, tu priči nije kraj.

Nezvanično se saznaje da bi slavni Portugalac mogao da se vrati na mesto uspeha i da naredne sezone ponovo obuče dres madridskog Reala iz koje je 2018. godine za 117 miliona evra prešao u ekipu Juventusa.

Florentino Perez bi ovim transferom poništio svoju davno donešenu odluku da u klub ne vraća igrača koje jednom otpiše, ali je sasvim jasno da bi tokom novog boravka u Madridu, Ronaldo zarađivao daleko manji novac u odnosu na onaj na koji je navikao, ali isto tako je evidentno da ni minutaža na terenu ne bi bila u skladu sa imenom Kristijana Ronalda.

Ono što je trenutno potpuno jasno, letnja fudbalska pijaca u Evropi biće više nego zanimljiva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading