NI SAMI NE ZNAJU ŠTA ŽELE: Teatar snova na prekretnici, kakva sudbina očekuje Kristijana Ronalda?

Autor:

Sport

08.04.2022

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prestojeće leto biće prilično vruće na "Teatru snova".

NI SAMI NE ZNAJU ŠTA ŽELE: Teatar snova na prekretnici, kakva sudbina očekuje Kristijana Ronalda?

Foto: Tanjug/AP

Old Traford

Kako prenosi britanski "Miror", rukovodstvo Mančester junajteda odlučilo je da tokom predstojeće letnje fudbalske pijace dozvoli samo šestorici fudbalera kojima istuču ugovori, da napuste "Old Traford".

Po tom planu, dres "Crvenih đavola" više neće nositi Pol Pogba, Džesi Lingard, Edinson Kavani, Huan Mata, Tahit Čong i Li Grant. Međutim, postavlja se pitanje šta je sa fudbalerima koji su nezadovoljni svojim statusom i koji su iskazali želju da napuste Mančester.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Pol Pogba, moraće da potraži novu sredinu

 

Među onima koji bi to rado učinili po okončanju aktuelne sezone, nalaze se Entoni Marsijal, Doni van de Bek, Din Henderson, Fil Džonson, Aksel Tuanzebe i Erik Bejli, ali britanski list ističe da se navedenim fudbalerima neće uslišiti molba. Oni ostaju u klubu i budući trener Mančester junajteda Erik ten Hag, svakome od njih će pružiti priliku da se nametnu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Entoni Marsijal, ostaje stanovnik Mančestera

 

Takođe, ostaje veliko pitanje statusa prve zvezde ovog kluba Kristijana Ronalda. Portugalac je isticao da će napustiti Mančester ukoliko ekipa ne izbori plasman u UEFA Ligu šampiona, ali s obzirom da je i on vezan ugovorom, teško je očekivati i da će rukovodstvo "Đavola", ali i novi trener sebi dozvoliti toliki luksuz da se odreknu igrača od koga se očekuje da u narednom periodu povede Mančester junajted ka vrhu engleskog i evropskog fudbala.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kakva je sudbina Kristijana Ronalda?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading