BURA NA OSTRVU: Navijači Mančester junajteda UDARILI na klupsku legendu, učinio je NEOČEKIVANO!

Autor:

Sport

05.04.2022

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler Mančester junajteda našao se na meti navijača zbog tvrdnji koje je izneo.

BURA NA OSTRVU: Navijači Mančester junajteda UDARILI na klupsku legendu, učinio je NEOČEKIVANO!

Foto: Tanjug/AP

Vejn Runi

Mančester junajted iza sebe ima jednu prilično lošu sezonu. Godina bez trofeja, a i evropska viza je upitna, sama po sebi izaziva bez kod pristalica "Crvenih đavola", pa ne čudi da svako pozitivno mišljenje o aktuelnim dešavanjima, nailazi na osudu kod pristalica ekipe sa "Old Traforda".

Hari Megvajer i Džesi Lingard utopili su se u opšte sivilo "Teatra snova", ali takvo mišljenje ne deli i legendarni engleski fudbaler i nekadašnji član Mančester junajteda Vejn Runi:

- Već sam napomenuo da Mančester junajted ima dobre mlade igrače. I Sančo i Maruks će naredne sezone biti znatno bolji, a isto tako mislim da bi Džesi Lingard trebao da igra uz njih jer donosi i veliku energiju, ali i kvalitet koji poseduje - istakao je Runi za "Sky sport" i dodao:

- Izuzetno mi se sviđa i Hari. Tokom sezone nije bio u najboljoj formi, kao u ostalom i celokupna ekipa, ali će ići na Svetsko prvenstvo sa reprezentacijom i siguran sam da može izrasti u igrača svetske klase. Ipak, najvažnije u sportu je samopouzdanje. Moraju da počnu da pobeđuju, a samim tim i samopouzdanje će stići - zaključio je Runi

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vejn Runi dok je nastupao za Mančester junajted

 

Usled svega navedenog, legendarni Vejn Runi se našao na meti kritika navijača koji smatraju da je celokupna analiza po prilično smešna, a istovremeno posebno ističu da je aktuelni trener Derbi Kauntija ocenio Lingarda kao mladog igrača i pored činjenice da on krajem godine puni 29 godina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading