DOBRO SE UDOMIO: Ako PROPADNE kao fudbaler, ne mora da brine za EGZISTENCIJU, Ronaldova supruga zgrće ogroman NOVAC! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

04.04.2022

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JEdnom od najboljih fudbalera sveta ne cvetaju ruže u aktuelnoj sezoni.

DOBRO SE UDOMIO: Ako PROPADNE kao fudbaler, ne mora da brine za EGZISTENCIJU, Ronaldova supruga zgrće ogroman NOVAC! (FOTO, VIDEO)

Foto: Starsport

Portugalski napadač Kristijano Ronaldo

Na klupskom planu, Kristijano Ronaldo doživljava možda i najteže trenutke u profesionalnoj karijeri. Njegov Mančester junajted ostao je ne samo bez trofeja, već je i plasman u Evro kupove pod velikim znakom pitanja.

Kada je reč o reprezentativnoj karijeri, slavni Portugalac je sa svojim nacionalnim timom morao kroz baraž i meč protiv Severne Makedonije da traži prolaz na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Međutim, mora se priznati da mu na privatnom planu sve polazi za rukom.

I pored činjenice da Ronaldo zarađuje novac koji je nepojmljiv običnom čoveku, njegova supruga Georgina Rodrigez takođe može da se pohvali lepom zaradom.

Kako prenosi “El Nacional”, Georgina zarađuje desetine hiljada evra samo zbog reklama koje postavlja na svom Instagram profilu.

Samim tim, portugalska fudbalska zvezda i ukoliko propadne u svtu fudbala ne mora da brine za sopstvenu egzistenciju, a sa druge strane pored sebe ima prelepu suprugu od koje zastaje dah.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading