KRAJ JEDNE VELIKE KARIJERE? Ovo se NIJE DOGODILO punih 16 godina, Srbi su mu zadali NAJBOLNIJI udarac!

Autor:

Sport

23.03.2022

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najsvetlijih izdanaka svetskog fudbala proživljava možda i najteže trenutke u svojoj karijeri.

KRAJ JEDNE VELIKE KARIJERE? Ovo se NIJE DOGODILO punih 16 godina, Srbi su mu zadali NAJBOLNIJI udarac!

Foto: Tanjug/AP

Krajem prethodne godine Kristijano Ronaldo i reprezentacija Portugala u direktnom duelu protiv srpske fudbalske reprezentacije koju je maestralno vodio selektor Dragan Stojković doživeli su krah od koga se i dalje nisu oporavili.

I ne samo da se nisu oporavili, već bi neuspeh u baražu za Svetsko prvenstvo mogao da znači i definitivan kraj ne samo jedne generacije portugalskih fudbalera, već i kraj karijere kakvu poznajemo, jednog od najslavnijih portugalskih fudbalskih izdanaka.

Međutim, tu se ne završavaju svi problemi Kristijana Ronalda. Nakon punih 16 godina, Ronaldo će sezonu završiti bez i jednog osvojenog trofeja kada je klupski fudbal u pitanju. Ekipa Mančester junajteda neslavno je okončala ovosezonsku evropsu odiseju, trofeji u engleskim kup takmičenjima ostali su samo san, dok u Premijer ligi "Đavoli" trenutno zauzimaju tek šestu poziciju na tabeli sa čak 20 bodova manje od lidera, pa i sam plasman u Evro kupove naredne sezone doveden je u pitanje.

Ostaje nam da vidimo hoće li aktuelna fudbalska sezona biti i istorijska. Istorijska u smislu da više nećemo gledati Kristijana Ronalda onakvog kakvog smo navikli u prethodnih deceniju i po.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading