I DALJE GA MNOGO BOLI: Ne može da se pomiri sa činjenicom da ga je Srbija ponizila u Lisabonu!

Autor:

Sport

23.03.2022

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedom u Lisabonu obezbedila je direktno učešće na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru.

I DALJE GA MNOGO BOLI: Ne može da se pomiri sa činjenicom da ga je Srbija ponizila u Lisabonu!

Foto: Starsport

I dok selektor Dragan Stojković i "Orlovi" prave planove za ostvarenje što boljih rezultata na svetskoj fudbalskog smotri, selektor reprezentacije Portugala, Fernadno Santoš, očigledno je, i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da je njegova selekcija pretrpela potpuni fijasko i da je veliko pitanje da li će i kroz baraž duele uspeti da obezbedi vizu za Katar.

Republika

Foto: Starsport

Fernando Santoš i Dragan Stojković

 

Uoči predstojećih baraž mečeva, Santoš se na konferenciji za medije dotakao i navedenog susreta protiv selekcije Srbije, a istovremeno je direktno pokušao i da umanji uspeh srpske reprezentacije:

– U odlučujući mečevima, izuzev tog duela sa Srbijom, smo bili veoma dobri i odradili smo posao. Da, Srbi su imali svoje zasluge za prolaz, ali bih rekao da smo mi imali previše nedostataka. Da smo igrali dobro u tom duelu ispunili bismo cilj. Šta je tu je, to je sada prošlost, hoćemo na Mundijal i moramo da ostavimo sve drugo po strani.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading