VREME JE ZA RASTANAK: Nakon Ajaksa, sledi selidba na Ostrvo - sledeća destinacija je TEATAR SNOVA!

Autor:

Sport

05.04.2022

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno je došao trenutak kada je promena sredine neizbežna.

VREME JE ZA RASTANAK: Nakon Ajaksa, sledi selidba na Ostrvo - sledeća destinacija je TEATAR SNOVA!

Foto: Tanjug/AP

Tofejni stručnjak amsterdmskog Ajaksa, Erik ten Hag, predstojećeg leta napustiće kormilo kluba iz Amsterdama i preseliće se na Ostrvo.

Nedeljama u nazad pominje se mogućnost da holandski stručnjak preuzme kormilo kluba sa "Old Traforda", a sada su o tome počeli da pripovedaju i britanski mediji.

Naime, ten Hag je već obavio jednu rundu razgovora sa čelnicima Mančester junajteda i kako se saznaje oni su oduševljeni budućim trenerom. Sa druge strane, pristalice "Crvenih đavola" nadale su se da u paketu sa ten Hagom, put Mančestera može krenuti i najbolji fudbaler amterdamskih crvno-belih Dušan Tadić, ali do toga, barem za sada ipak neće doći.

Prema dostupnim informacijama koje stižu iz Engleske, zajedno sa holandskim stručnjakom, među "Đavole" bi mogli da stignu brazilski ofanzivac Antoni i holandski defanzivac Jurien Timber.

Pedesetdvogodišnji holandski trener tokom dosadašnje karijere predvodio je ekipe Go Ahed Iglsa i Utrehta. Od 2013. do 2015. bio je na klupi drugog tima minhenskog Bajerna, a na klupi Ajaksa sedi od 2017.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading