MESECIMA NIJE IZLAZIO U JAVNOST PA ZAPREPASTIO SVE IZGLEDOM: Svi se pitaju šta se dogodilo BOBI ŽIVOJINOVIĆU, totalno DRUGAČIJE IZGLEDA! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.04.2022

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boba Živojinovič drastično smršao!

MESECIMA NIJE IZLAZIO U JAVNOST PA ZAPREPASTIO SVE IZGLEDOM:  Svi se pitaju šta se dogodilo BOBI ŽIVOJINOVIĆU, totalno DRUGAČIJE IZGLEDA! (FOTO)

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Fotografija Bobe Živojinovića koja je osvanula na društvenim mrežama ne prestaje da se komentariše, budući da se suprug Lepe Brene i te kako promenio, te komentari neprestano pljušte, a javnost je u neverici kako se promenio suprug Lepe Brene.

Naime, porodica Živojinović, odnosno Boba i Brena trenutno borave u Majamiju, gde imaju i dom, a društvo im pravi i pevačicina sestra Faketa Stojanović te su trenutno nerazdvojan trojac

Republika

Foto: instagram printscreen

Lepa Brena i Boba Živojinović

 

Tako se pojavila i fotografija na kojoj su njih troje, a svi su odmah primetili da je Slobodan Boba Živojinović potpuno "drugi čovek" . Po svemu sudeći, javnost koja ga nije dugo videla, imala je prilike sada da posvedoči o tome koliko je smršao i promenio se.

Te se ne zna da li je to zbog dobrog društva ili klime koja je uticala na njegovo zdravlje delotvorno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
dogodili se

05.04.2022 14:27

cevapi...

Beba

05.04.2022 19:39

Sad je Boba lepsi od Brene.

Zora

06.04.2022 03:53

Prestao je da zdere. Jede da bi ziveo a ne zivi da bi jeo.

stilista

06.04.2022 04:25

Pingvin građen bez veze.