Boba se RAZVEO zbog Brene od ove VATRENE PLAVUŠE: Majka Filipa Živojinovića izgleda kao MILION DOLARA, a evo gde se danas nalazi! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.03.2022

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je bivša supruga Bobe Živojinovića!

Boba se RAZVEO zbog Brene od ove VATRENE PLAVUŠE: Majka Filipa Živojinovića izgleda kao MILION DOLARA, a evo gde se danas nalazi! (FOTO)

Foto: ST/V. Lukić

Slobodan Boba Živojinović

Bivši uspešni teniser Slobodan Boba Živojinović decenijama uživa sa muzičkom zvezdom Lepom Brenom sa kojom je dobio dvojicu sinova, Stefana i Vikotra, a publika smetne s uma, da je osamdesetih godina bio u velikoj ljubavi sa lepoticom Zoricom Nakić, koja mu je davne 1985. godine podarila naslednika Filipa Živojinovića.

Republika

Foto: Instagram.com/lepabrenaa/

Boba Živojinović i Lepa Brena

 

Ova romansa je potrajala nekoliko godina, a mnogi su mislili da će zauvek ostati zajedno, s obzirom na to da si isijavali posebnu energiju, emocije i privrženost, gde god da se pojave. Platinasta plavuša ga je pratila na međunarodnim teniskim takmičenjima, a bile je prisuta i kada se Boba svečano upoznavao sa Lejdi Dajanom, nakon „Vimbldona“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic)

 

Sada je isplivala fotografija na kojoj nekadašnji par pozira sa malenim Filipom, a ova uspomena je postala viralna na socijalnim platformama čim je objavljena.

Nakon kraha ljubavi Boba i Zorica su ostali u korektnim odnosima, naročito zarad dobrobiti sina, a danas ih možemo videti zajedno na mnogim porodičnim okupljanjima, naročito u domu Aleksandre i Filipa, a ponovo ih je zbližio unuk Aleksandar. Ne dešava se retko da se sretu Zorica i Lepa Brena, a to se uvek završi čašicom razgovora i vina.

 

 

Podsetimo, Zorica Desnica, udata Nakić, rođena je u bivšoj Jugoslaviji, gde je živela sve do drugog braka. O njenom privatnom životu se veoma malo zna, nakon rastanka sa teniserom. Zorica se nakon prvog razvoda udala za poznatog košarkaša Ivu Nakića, a kao krunu ljubavi dobili su ima dvoje dece, sina Maria, koji je ogroman košarkaški potencijal, ali i ćerku Ivu. U svom životnim segmentima podržava svoje naslednike, te je neretko možemo videti na fotografijama najstarijeg naslednika Živojinovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading