ČUDO NA OLD TRAFORDU! Šta će REĆI Tadić? Mančester mu sprema NEPRISTOJNU PONUDU!

Autor:

Sport

24.03.2022

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji.

ČUDO NA OLD TRAFORDU! Šta će REĆI Tadić? Mančester mu sprema NEPRISTOJNU PONUDU!

Foto: www.profimedia.rs

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić

Erik ten Hag, tvorac "moćnog Ajaksa", od leta bi trebalo da sedne na klupu slavnog Mančester junajteda, prenose ostrvski mediji. Ten Hag bi na pregovore na "Old Traford" trebalo da stigne već krajem marta ili početkom aprila, a "crveni đavoli" mu, navodno, spremaju nepristojnu ponudu, koju će teško moći da odbije.

Englezi već spekulišu ko će se naći u njegovom stručnom štabu, a izbor je pao na bivšeg napadača Junajteda Robina Van Persija. Holanđanin trenutno radi u Fejenordu, a zanimljivo je da se na "Kajpu" bio na klupi protiv Partizana (3:1), kao asistent De Volfa, zbog činjenice da je trener Arne Slot bio zaražen koronavirusom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ten Hag i Tadić

Videćemo kako će na potencijalni odlazak Ten Haga reagovati kapiten Kopljanika Dušan Tadić, s obzirom na to da je ostvario sjajan odnos sa holandskim stručnjakom na stadionu "Johan Krojf".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading