Žika Jakšić ŠOKIRAO JAVNOST izjavom: Pevači su su se zakačili kao na INFUZIJU ZA MEDIJE, dali bi sve da svoju glavu vide u NOVINAMA, ja se toga plašim!

Autor:

Zabava

24.03.2022

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žika Jakšić i ovaj put je uspeo da šokira javnost izjavom!

Žika Jakšić ŠOKIRAO JAVNOST izjavom: Pevači su su se zakačili kao na INFUZIJU ZA MEDIJE, dali bi sve da svoju glavu vide u NOVINAMA, ja se toga plašim!

Foto: ST/D. KADIĆ

Saša Žika Jakšić retko daje izjave i intervjue, ali kada to učini, sve ostavi bez teksta.

Naime, ovoga puta, Žika je pristao da brzinski odgovori na novinarska pitanja, iako je istakao da je bolje da predstavnici medija jure pevače.

- Bolje da jurite pevače, oni bi sve dali da vide svoju glavu u novinama. Ja svoju glavu kad vidim u novinama, ja se bre uplašim - počeo je Žika, prenosi Informer.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Žika Jakšić

 

- Pevači pristaju na to da glume budale samo da bi izašli u novinama i da bi bili čitani, većina njih to radi. Pevačima trebaju mediji, oni bez toga ne mogu da žive, jedan je način da žive ako imaju hit, a drugi je način ako su se zakačili kao na infuziju za medije. Naravno ako su se dobro zakačili za novine, oni mogu da prave lažnu sliku o sebi kao da su popularni i važni. Jako je bitna dobra saradnja sa medijima uvek sam svim pevačima govorio da poštuju medije, to je jedna međusobna simboza, njima treba reklama, a vama treba trač. O čemu ćete da pišete, šta ćete da pišete? Naučničke (?!) radove - zbunio je Žika novinare i nastavio u svom ritmu:

- Najgore je što ih vi naterate na to, oni glume budalu da bi bili u medijima - bio je iskren Žika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading